Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Single? Volgens onderzoekers kom je op déze leeftijd de ware tegen

Single? Volgens onderzoekers kom je op déze leeftijd de ware tegen

Single? Volgens onderzoekers kom je op déze leeftijd de ware tegen

Dat je de ware nog niet tegen het lijf gelopen bent, kan natuurlijk aan verschillende dingen liggen. Heb je bijvoorbeeld alleen maar mislukte dates, laat-ie van de ene op de andere dag niets meer van zich horen of ben je er gewoonweg nog niet aan toe? Allemaal mogelijk, maar het kan ook zijn dat je misschien de ‘juiste’ leeftijd nog niet hebt bereikt.

Lees ook: Eerste date? Hieraan herken je of het ‘de ware’ is

De website Match.com heeft uitgezocht op welke leeftijd de meeste mensen hun partner tegen zijn gekomen en hoelang het heeft geduurd tot het ‘Facebook official’ werd. Wat blijkt? De gemiddelde vrouw komt haar prins op het witte paard op haar 25e tegen. Bij mannen duurt het iets langer; zij zouden rond hun 28e de vrouw van hun leven vinden.

Ik hou van je

De knappe koppen van Match.com zochten niet alleen uit op welke leeftijd mannen en vrouwen gemiddeld hun levenspartner tegenkwamen, maar vroegen zich ook af hoelang er wordt gewacht tot de woorden ‘ik hou van je’ worden uitgesproken. De meeste ondervraagden zouden gemiddeld vijf maanden vanaf de ontmoeting wachten, en dat is tegelijkertijd het moment dat de relatie van de daken geschreeuwd mag worden en de boel op Facebook wordt gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metronieuws.nl | Beeld: iStock