Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Lang, langer, langst

Lang, langer, langst

Lang, langer, langst

Wel over bedroevend slechte bedprestaties trouwens, maar dat heeft ons inziens níks met lengte te maken!

Technische gegevens

Zijn technische gegevens: De gemiddelde Westerse penis is in slappe toestand 8 cm. lang en 3,2 cm. in doorsnee. Bij een erectie is hij 13 cm. lang en 4,1 cm. in doorsnee. Prima maatje voor lekkere seks met de gemiddelde vrouw, zou je zeggen. Veel langer en breder, sorry hoor, maar daar ga je ons echt pijn mee doen.

En bovendien: wat moet je als vrouw in bed, met een man met een enorme penis, die hem erin stopt, hoppakee, even krikken en klaar. Heb je dan niet liever een gemiddeld geschapen vent, met bed- en seksfatsoen? Die een vrouw weet op te winden met vingers, tong en ja, zijn gemiddelde penis? Die begrijpt dat een gemiddelde vrouw toch echt iets meer nodig heeft dan Wham Bam Thank You Ma’am?

Een paar centimeters meer
Maar dat is blijkbaar niet genoeg voor de man. Als hij mocht kiezen tussen een paar centimeters meer (natuurlijk wel op een volledig pijnloze manier eraan gezet, want De Man kan niet zo heel goed met pijn omgaan) of een lieve, trouwe vriendin die heerlijk kookt en kwa seks geen grenzen kent? Het antwoord kun je vast wel raden.

Zijn stormram
Een penis moet direct indruk wekken, vrouwen kunnen vastspiesen en doorboren. Hij is zijn lans, zijn knuppel, zijn wapen, zijn stormram. De penis moet aan iedereen laten zien wie er Top Dog is, zowel bij mannen als bij vrouwen. Als je dacht dat vrouwen elkaar kritisch bekijken in de kleedkamer van de sportschool, heb je de keurende, snelle blikken van naakte mannen onderling nog niet gezien. Er wordt natuurlijk niet over gepraat, neehee, maar de code is voor elke man duidelijk: Een grote penis dwingt respect af. En als je geen grote penis hebt? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je een héle grote auto hebt. Of veel geld. Of iets anders groots, ter compensatie. Daar krijg je de vrouwtjes ook mee. En anders in ieder geval RESPECT van de andere mannetjes.

Europees Parlement
Hoe dan ook, de lengte/grootte van de penis houdt de gemoederen flink bezig. Wist je dat zelfs het Europees Parlement zich serieus druk maakte hierover? Dat was in 1993 en er moest gestemd worden over de EG-normen voor condooms. Dat verliep erg lullig, want vooral de Britten pikten het niet dat de gemiddelde lengte van de Europese penis ‘slechts’ 17 cm. zou zijn. Dus dames, het lulverhaal: ‘Ik kan geen condoom omdoen, want hij is te klein’, kun je bij deze direct richting sprookjeshemel sturen. Het condoom zal eerder te groot zijn!

Het mes
Hoe dan ook, feit blijft dat veel mannen hun penis echt te klein vinden en bij bosjes laten ze dan ook penisvergrotingen uitvoeren. Niet dat het echt iets uitmaakt, want bij de standaardoperatie wordt er heus geen stukje penis aangenaaid ofzo. Wat wel gebeurt is dat het bindweefsel dat het sponsachtige materiaal in de penis vasthoudt aan het schaambot wordt verwijderd of los gesneden, waardoor de penis meer ‘ruimte’ krijgt en het sponsachtig materiaal meer vrijheid. Daardoor kan de penis opeens drie tot vijf cm. langer zijn in erectie. Toch moedig hoor, de mannen die deze operatie laten uitvoeren. Stel je voor dat dat mes opeens uitschiet!

Een andere ingreep die uitgevoerd wordt om de penis langer te laten lijken is het verwijderen van de voorhuid. De penis krijgt meer vorm, je kunt duidelijk de stam en de eikel onderscheiden in slappe toestand, waardoor hij wat groter lijkt. Bij een onbesneden penis lijkt het meer één geheel.

Handen vol
Er bestaan nog wat onschuldige trucjes om de penis langer te laten lijken. Is het je wel eens opgevallen dat dikke mannen eigenlijk altijd een kleintje hebben? Dat komt doordat het buikvet over de penis hangt, waardoor je maar een deel ervan ziet. Afvallen is dus de boodschap! Buik weg, penis lang. Of in ieder geval gemiddeld.

Verder scheelt het ook nog een hoop om het enorme struikgewas op en om de penis te trimmen. Eigenlijk is het dezelfde truc als bij die dikke buik. Snoei die bos haar weg, je ziet meer penis, penis is dus langer en man gelukkiger.

Een rondje surfen over het net levert, naast een hoop onzin over pillen en smeersels, een aantal trainingsmethoden op, die, mits uitgevoerd met veel toewijding en doorzettingsvermogen, de penis zouden verlengen. Tja, als je Mr. Gemiddeld nog een nieuwe hobby zoekt?

– Trek drie keer per dag, vijf keer per week, zachtjes aan het uiteinde van de schacht van de slappe penis.

– Strek de penis in erectie naar links, naar rechts, en vooruit. Eén keer per dag, vijf dagen per week.

– Doe de Kegeloefeningen. Versterking van de bekkenbodemspier leidt tot een beter controle en verlenging van de penis. Vijf minuten per dag, vijf dagen per week.

– Doe de ‘Jelqing’. Deze techniek gaat ervan uit dat het penisweefsel een soort spons is, waarvan de holtes door stretchen groter worden en dus meer bloed kunnen bevatten en dus groter wordt. Je voert deze oefeningen uit met een half erecte penis. Trek de penis met beide handen naar beneden met een licht draaiende beweging, vanaf de basis naar de eikel. Gebruik veel glijmiddel. Herhaal dit honderd keer en sluit de training dan af door de penis een tijd op en neer te zwaaien, om de spieren te ontspannen.

Heel belangrijk: Hij mag tijdens de training en een paar uur na de training NIET klaarkomen!

– Er doen allerlei theorieën de rondte die met gewichten te maken hebben. Maar eh, mocht Mr. Ik Wil Langer daarin geïnteresseerd zijn, moet hij dat zelf maar opzoeken. Dát gaat ons te ver!

Als manlief hier zijn handen niet vol aan heeft, weten wij het ook niet meer!