Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch stond in het teken van vergiffenis

De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch stond in het teken van vergiffenis

De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch stond in het teken van vergiffenis

De laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch werd gisteren uitgezonden en jawel, het was een feestje om naar te kijken. Natuurlijk blijft het programma hoog scoren op de ordinaire ladder, maar toch stond deze aflevering in het teken van verzoening.

We zetten de meest opmerkelijke punten voor je op een rij:

  • Mezdi nam het zowaar redelijkerwijs voor de mannelijke nieuwkomer op. Want Mezdi wilde geen ruzie in de villa, maar gewoon lekker viben. Het kan dus toch, een Mezdi die normaal doet.
  • Stacy deed onredelijk, Robin ging daar vrij goed mee om. Stacy werd boos, Robin bleef zijn ding doen. De dag erna hadden ze drie keer seks, waaronder onder de douche. Zie je, all is good. 
  • Lena was met Ricardo. Ricardo ging dansen met Samantha. Lena werd boos. Maar: Lena flipte niet. Het kan dus toch, Lena die zich inhoudt.
  • En heel leuk nieuws: Viktor – die in de laatste aflevering toch nog zwichtte voor Renan – heeft een relatie met het broertje van Brody!
  • In het kader van verzoening en vergiffenis: de laatste ex die aanspoelde op het strand was van Renan, uhh Rafaël. De zelfbenoemde ‘fuckboy’ werd eindelijk eens goed op het matje geroepen. Eind goed, al goed.