Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Een kleine penis, wat nu?

Een kleine penis, wat nu?

Een kleine penis, wat nu?

Hij is knap, lief, grappig en heeft een leuke job. Alleen, tijdens jullie eerste nacht samen ontdek je dat het te mooi is om waar te zijn. Zijn package below, daar valt niet over naar vriendinnen te schrijven. Hij heeft een kleine piemel. Help!

Wat nu? Maken dat je wegkomt? Natuurlijk niet! Een kleine piem kan net zo fijn zijn. Je weet alleen niet wat je ermee moet doen. En LotteLust wel.

Onderschat hem niet

Als klein geschapen man haalt hij waarschijnlijk alles uit de kast om het een vrouw naar de zin te maken. In tegenstelling tot een man met een groot gereedschap heeft hij geleerd om meer tricks in huis te hebben om een vrouw te verwennen. Penetratie voelt dan misschien minder intens dan je gewend bent, hij kan wél een koning zijn in beffen.

Wees creatief

Van een relatief kleine penis kun je nog steeds genoeg plezier hebben. Soms juist meer! Je moet alleen creatief zijn tijdens de sex, en dat is des te leuker. Shop speeltjes die je genot verhogen. Probeer nieuwe, spannende standjes uit die juist lekkerder voelen met een kleine, maar fijne pielemuis.

Zó zorg je ervoor dat zijn penis groter aanvoelt.

Beter pijpen

Een blowjob is nu net wat makkelijker en daar plukken jullie beiden de vruchten van. Moves die eerder niet lukten, deep throaten om maar iets te noemen, heb je nu zo onder de knie. En je hebt minder snel last van pijn in je kaak. Win-win!

Kegeloefeningen

Op elk potje past een deksel, zou je kunnen zeggen. Vagina’s variëren ook in grootte. Bij opwinding wordt je vagina een stuk groter, om ruimte te maken voor de penis. Wat veel vrouwen niet weten, is dat je dat zelf in de hand kunt houden. Door bekkenbodemspieroefeningen te doen, ook wel kegeloefeningen, kun je de controle over je vaginaspieren beter beheersen. Hierdoor kun zijn piemel als het ware beter ‘vastpakken’. En dat zorgt voor meer intensiteit! Bovendien is het ook nog eens goed voor je gezondheid.

Aan de slag met je bekken? Lees op LotteLust.nl hoe.