Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Ingedut seksleven? 5 tips om het nieuw leven in te blazen

Ingedut seksleven? 5 tips om het nieuw leven in te blazen

Ingedut seksleven? 5 tips om het nieuw leven in te blazen

Het leven is te kort om saaie seks te hebben. Maar hoe houd je het spannend? Elke relatie heeft vroeg of laat te maken met een seksdip. Jullie doen het nog wel, maar eigenlijk weet je van het begin tot eind precies wat je kan verwachten. Tijd voor nieuwe moves! 

Af en toe een inkakker in het slaapkamerplezier is geen teken dat je relatie slecht is. Elk stelletje moet regelmatig nieuwe dingen blijven proberen om de boel spannend te houden. Flair geeft je 5 makkelijke, maar sterke tips:

1. Flirt weer met elkaar

Je hoeft elkaar niet meer te veroveren, maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn. Of je nu 5 jaar of maar 5 maanden bij elkaar bent, flirten blijft een goede manier om de spanning op te wekken. Dus flirt je helemaal suf met elkaar. Tease, dans en zoen alsof je elkaar net kent!

2. Elke week een ander standje

Spreek af dat je om en om elke week met een nieuwe move komt. Dat kan een nieuw standje zijn, maar ook een nieuwe seksplek of nieuwe techniek. Op het internet vind je heel veel interessante tips.

3. Verras hem met een hand-/blow job op een ondeugende plek

De meeste mannen worden niet blij van een shopsessie… Maar als je hem een happy ending geeft in een paskamer, kan zijn dag niet meer stuk.

Lees ook
Oelala: Chantal Janzen geeft inkijkje in haar seksleven

4. Neem een sekspauze

Geen seks is beter dan saaie seks? Ja! Het kan namelijk zijn dat je het té veel doet. Bijvoorbeeld omdat jullie denken dat ‘normale stellen’ het vijf keer per week doen, terwijl voor jullie kan twee keer juist perfect zijn. Kwaliteit boven kwantiteit!

5. Ga naakt

Plan een dag in waarbij jullie alles naakt doen. Zorg dat je al je boodschappen al hebt gedaan en hang een dagje de nudist in eigen huis uit. Zo kun je de hele dag lekker aan elkaars lijf zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock