Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Ik heb cup D en jij?

Ik heb cup D en jij?

Ik heb cup D en jij?

Vijftien jaar geleden liepen we rond met een gemiddeld cupje B. Tegenwoordig is dubbel D of groter het gemiddelde aanzicht. Voor de mannen ideaal, maar voor de vrouw?

Enkele feiten
In vijftien jaar van een gemiddelde 75B naar een ruime cup 80C gaan is nogal wat. Een derde van de vrouwen van Europa heeft zelfs cupmaat D of groter. Daarmee staat Nederland op de derde plaats van een groot gemiddeld borstformaat. Denemarken staat met 50% op nummer twee en de meeste big boobs kun je vinden in Engeland, een percentage van 57 heeft er Cup D of groter. Blijkbaar kunnen we nog niet helemaal wennen aan deze verandering, want ruim 80% van de vrouwen draagt een verkeerde cupmaat.

Voordelen
Gelukkig mogen groter bedeelde vrouwen nu ook gezien worden in modeland. De wintershows van grote ontwerpers laten dit keer namelijk veel borst zien. Een bijkomend voordeel daarvan is dat vrouwen met veel borst ook een wat voller lichaam hebben, die dus ook wordt getoond op de catwalk. Heerlijk, om weer naar verschillende maten vrouwen te mogen kijken.

Een interview met Lizzie Miller, een model met een buikje.

Wanna have big boobs?
Wat de oorzaak van de extreme groei is, weten we nog niet. Maar als jij gezegend bent met een kleiner maatje, denk dan eerst eens na voordat je iets aan jezelf verandert. Wil je een heftige operatie ondergaan? En waarom wil je het überhaupt? Ben je onzeker, word je door iemand anders aangespoord of weet je niet hoe je je ‘gunstig’ moet kleden? Voor al deze redenen is een oplossing te vinden, zolang jij maar kunt accepteren wie jij bent.

Mocht je toch een borstvergroting willen, laat je dan goed informeren voordat je een maat én chirurg kiest.