Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Hij komt, hij komt… (en dan hebben we het niet over de Sint)

Hij komt, hij komt… (en dan hebben we het niet over de Sint)

Hij komt, hij komt… (en dan hebben we het niet over de Sint)

Heerlijk avondje is bijna gekomen… Het leukste cadeau geef je hem pas na pakjesavond, in bed. Vijf tips voor optimaal genot voor hem.

Pijpen is het nieuwe aftrekken! Vrouwen zijn niet meer bang om een man met hun mond te verwennen. Vroeger was pijpen nog taboe, nu staat het bovenaan het voorspellijstje. Toch wordt trekken onderschat en kun je met de tips van Vrouwonline snel aan de trek, eh… slag.

Gebruik genoeg glijmiddel en heb vooral veel plezier!

Tip 1: Melkmeisje
Gebruik bij deze manier allebei je handen om zijn penis te ‘melken’. Plaats je handen boven elkaar om de penis en laat deze van wortel tot eikel op en neer glijden. Doe dit steeds sneller en sneller, totdat hij klaarkomt.

Tip 2: Schroeven
Met je ene hand houd je de penis onderaan stevig vast, met de andere maak je een ronddraaiende beweging naar boven, alsof je een dop van een flesje draait. De eikel krijgt zo van jouw handpalm de extra aandacht die hij verdient.

Tip 3: Ringetje
Maak een rondje van je duim en wijsvinger (varieer met de grootte) en laat de penis er doorheen glijden. Doordat je niet je hele hand gebruikt, is de druk op zijn jongeheer minder groot, waardoor de climax wat wordt uitgesteld.

Tip 4: Vuur maken
Je hebt vast weleens gezien hoe je vroeger vuur maakte, met een stokje tussen beide handen en dan draaien maar. Dit doe je ook met de penis van je partner. Smeer je handen in met glijmiddel en leg ze -met je pinken aan de buitenkant- aan weerszijden van zijn penis. Begin vervolgens met wrijven, alsof je vuur wilt maken. Je beweegt je handen in tegenovergestelde richting langs zijn schacht. Vergeet ook de eikel niet over zijn bol te wrijven!

Tip 5: Wervelwind
Pak zijn penis stevig vast met je duim wijzend naar zijn eikel. Beweeg je hand naar boven terwijl je langzaam een draaiende beweging maakt. Bovenaan je handpalm over de eikel laten glijden. Het is belangrijk dat er contact blijft tussen jouw hand en zijn genotsknots, dus blijf hem vasthouden terwijl je je hand draait, om vervolgens dezelfde draaibeweging naar beneden te maken. Het klinkt wat moeilijk, maar even oefenen en hij is als was in je handen.

Bron: Goedele Liekens