Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Hét trucje voor een geweldig seksleven

Hét trucje voor een geweldig seksleven

Hét trucje voor een geweldig seksleven

Dé truc voor een stomend seksleven? Een goede nachtrust! Klinkt saai en raar en te makkelijk, maar het is de waarheid. Best trick ever, toch?

Een recent onderzoek van Journal of Sexual Medicine bewijst nog maar eens dat slaap goed voor je is. Vrouwen die meer slapen zijn sneller fysiek opgewonden dan vrouwen die weinig of minder slapen.

Een boost voor je seksleven

Nog een interessant weetje: voor elk uur dat je extra slaapt, heb je 14% meer kans om de volgende dag seks te hebben met je partner. Dus als je elke nacht voldoende slaapt, krijgt je seksleven automatisch een boost. Veel gemakkelijker dan een nieuw lingeriesetje kopen, toch?

Tijdens de studie hebben 171 vrouwen hun slaappatroon gedurende twee weken bijgehouden, waarbij zowel de hoeveelheid als de kwaliteit belangrijk was. Elke dag moesten ze een vragenlijst invullen over hun seksuele verlangens, hun seksuele activiteit en hoe opgewonden ze de afgelopen 24 uur waren.

Voordelen voor je seksleven

Overigens: niet alleen meer slaap, maar ook yoga kan zorgen voor betere seks. En seks hebben is niet alleen gezond, maar heeft ook allerlei andere voordelen. En wist je dat zijn lievelingsstandje iets zegt over zijn persoonlijkheid?