Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Video: Vergeet de G-spot, ga voor de O-spot!

Video: Vergeet de G-spot, ga voor de O-spot!

Video: Vergeet de G-spot, ga voor de O-spot!

Ken jij al je speciale plekjes al? De G-spot is inmiddels bekend, maar wist je dat er ook een A, O en PS spot zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Op alfabetische volgorde.

Niet alle vrouwen zijn even gevoelig voor deze plekjes en er is wat discussie of ze daadwerkelijk bestaan, maar de zoektocht is ook al heel leuk toch?

A-spot

Het stimuleren van de A-spot zou ervoor moeten zorgen dat je meer opgewonden raakt en natter wordt. De A-spot ligt nog wat dieper dan de G-spot en is dus niet zo makkelijk te vinden. Gemiddeld ligt hij ongeveer een middelvingerlengte diep in je vagina, richting de navel en net voor de baarmoedermond. Als de A-spot goed gestimuleerd wordt, kan dit zelfs tot squirting leiden.

G-spot

De G-spot is een gevoelig plekje dat in de vagina ligt, ter hoogte van de voorwand van de vagina. De G-spot voelt vaak een beetje ribbelig aan. Heb je hem gevonden? Dan kan het zijn dat je opeens het gevoel krijgt dat je moet plassen. Niet meteen naar de wc rennen, want dit gevoel verdwijnt weer.

O-spot

De O-spot ligt nóg dieper. In je vagina, net achter je baarmoederhals. Meer weten? In dit filmpje wordt het allemaal haarfijn uitgelegd.

PS-Spot

De PS-spot bevindt zich tegenover je G-spot en je kunt hem bereiken via de achterwand van je vagina. Voor sommige vrouwen is stimulatie van dit plekje heel fijn, voor anderen niet zo. Tijd dus om uit te vinden wat de PS-spot voor jou doet.

Lees ook:

7 sekstips die elke vrouw moet uitproberen

Seksuologe Kaat Bollen deelt tips voor een mindblowing orgasme

Seks op de bank? Dat kunnen jullie beter niet meer doen..