Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Hard to get spelen, werkt het of niet?

Hard to get spelen, werkt het of niet?

Hard to get spelen, werkt het of niet?

Je hebt een stiekeme crush, maar wilt hem niet achternalopen als een schoothondje. Trek je zijn aandacht door jouw sms’je een uur later te sturen? Flair doet het mysterie rond hard to get spelen uit de doeken!

Of het nu in één van onze favoriete series of door een vriendin gezegd werd, we hebben allemaal wel eens gehoord dat hard to get spelen effectief kan zijn. Maar hoe weten we nu of we overkomen als ice queen of zelfverzekerde lady?

Wanneer kan het werken?

Als je een hottie hebt leren kennen die dagelijks zijn portie vrouwelijke aandacht krijgt, zal het z’n effect hebben als je hard to get speelt. Hij zal de neiging krijgen om jou niet als een flirt te zien en zal door zijn mannelijke oerinstinct op jou willen ‘jagen’. Dit zal voor seksuele aantrekking zorgen én je lijkt als vrouw waardevol om een relatie aan te gaan. Dus: duidelijk maken dat je niet zomaar élke man zou daten, doet hem naar jou verlangen.

Hoe speel ik hard to get en laat ik merken dat ik hem leuk vind?

Vergeet niet dat hard to get spelen geen synoniem is voor je kil en onbereikbaar gedragen. Je wilt nog steeds dat hij in de ban van je is en zijn interesse niet in je verliest. Hoe moet je dan reageren? Als hij je vraagt wat je vrijdagavond doet, roep dan niet laaiend enthousiast ‘Ik ben vrij!’ Maak wél oogcontact, lach op een sexy manier en zeg dat je het nog niet zeker weet. Zo laat je lichaamstaal zien dat je available bent, maar je woorden laten hem in het ongewisse.

hardtoget

copyright: giphy

Zorg dat je niet te toegankelijk overkomt

Stuur hem na jullie eerste date geen sms’je om de tien minuten. Geef hem ook de kans om jóú aan te spreken, zelfs al is dat via sms. Als hij dat doet, zorg dan dat je iets interessants antwoordt. Ga geen leuke weetjes op Google zoeken, maar eindig je sms met een vraag. Zo hou je de conversatie op gang.

Blijf mysterieus

We verkiezen allemaal wel eens een avondje thuis om onze favoriete soap te bekijken boven een avondje uit. Maar daarom hoeft hij dat nog niet te weten! Je wilt natuurlijk niet voorspelbaar en saai lijken. Verras hem daarom met spontane plannen en originele dates. Wat is het effect? Psychologisch zal hij zich beloond voelen voor de ‘jacht’ op jou en hij wordt aangemoedigd om het spel voort te zetten.

Stopt hard to get spelen als jullie een koppel zijn?

Niet noodzakelijk, maar zelfs als mannen dezelfde vrouw een tijdje daten, vinden ze het leuk dat de vrouw unavailable lijkt. Daarnaast hou je de seksuele spanning erin door een gezonde hoeveelheid onafhankelijkheid. Zo krijgt hard to get spelen een andere betekenis: je eigen sociale leven behouden, je persoonlijke dromen nastreven en je partner vertrouwen. Top!

Lees ook:

Bron: flair.be