Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De ‘half-night stand’ is de nieuwe one night stand (en je hebt het waarschijnlijk al eens gedaan)

De ‘half-night stand’ is de nieuwe one night stand (en je hebt het waarschijnlijk al eens gedaan)

De ‘half-night stand’ is de nieuwe one night stand (en je hebt het waarschijnlijk al eens gedaan)

Iedereen die een one night stand heeft gehad, weet dat de ochtend nadien best awkward kan zijn. Niets zo confronterend als je vluchtige bedpartner te zien in het daglicht, naast jou, in een bed dat je niet kent. Erger: je weet dat je die ochtend nog de hele weg naar huis zal moeten lopen in je uitgaanskleren.

Gisterenavond toverden ze je om tot een echte prinses, maar nu doet die combinatie van little black dress en uitgelopen makeup je eruitzien als een toverheks.

Wegwezen

Maar wat als het anders kan? De ‘half night’-stand biedt de oplossing. Deze nieuwe sekstrend (‘nieuw’ volgens Huffington Post, we zijn zeker dat dit vroeger ook al gedaan werd) houdt in dat je niet blijft slapen bij je sekspartner, maar meteen na de daad weer naar huis gaat om gezellig in je eigen bed te slapen.

‘Als je niets meer wil dan seks, waarom zou je dan blijven slapen bij een vreemde?’, zegt sekstherapeute Celeste Hirschman aan Huffpost. ‘Het is nu eenmaal makkelijker om gezellig in je eigen bed te liggen, zodat je fris klaarstaat voor de volgende dag.’

Amen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.