Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Gezelschapsspel voor volwassenen: je kunt nu Memory spelen met piemels

Gezelschapsspel voor volwassenen: je kunt nu Memory spelen met piemels

Gezelschapsspel voor volwassenen: je kunt nu Memory spelen met piemels

Ben jij gek op gezelschapsspelletjes, maar weleens toe aan iets spannenders dan Mens erger je niet of Ganzenbord? Dan hebben wij het perfecte spel voor je gevonden: Memory met piemels.

Voor adults only: een spel met piemels

Ja, je leest het goed: het bekende spel met kaartjes kun je nu spelen met wel heel interessante lichaamsdelen. En dan hebben we het over heel veel piemels: deze game bevat maar liefst 24 paar. Het gaat om geïllustreerde varianten in alle denkbare soorten en maten.

Zie jij het spel al helemaal zitten voor je eerstvolgende girls night? Of heb je een vrijgezellenavond die je moet organiseren? Of een kringverjaardag die wel wat pit kan gebruiken? Voor $ 17 (dat is ongeveer € 14,50) scoor je ‘m op Amazon. Zoals je in de beschrijving kunt lezen: ‘This game is not hard’, maar dat moet je zelf maar aan den levende lijve ondervinden. We dare you!

Meer spelletjes

Ben je gek op spelletjes en zin in een spelletjesavond met vriendinnen? Je kunt tegenwoordig ook het heuse Temptation Island-spel kopen. Je leest er hier alles over.

Als je helemaal los wilt gaan, kun je er natuurlijk ook lekker op uit gaan om spelletjes te spelen. Wij verzamelden de leukste plekken voor spelletjesfanaten om een avondje te spenderen. Wat zeggen we, een hele dag! Je kunt ze hier vinden.

[RECENT_POSTS]

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron en beeld Drunk Stoned Stupud