Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Gezellig samen douchen

Gezellig samen douchen

Gezellig samen douchen

Het is de eerste week van januari en we zijn op vakantie. We zitten een midweek op een vakantiepark, hét walhalla voor de familiemens die zich er niet meer voor schaamt om burgerlijk te zijn, omdat burgerlijk zijn vooral erg hard werken is. Na anderhalf uur in het zwembad te hebben vertoefd, staan we onder de douche. Mijn vrouw wrijft de chloor uit het haar van Myrthe en ik ros wat over de bol van Wessel.

Decolleté
Naast ons staat een jong stelletje. Die zie je ook verrassend veel op dit soort parken. Het is ook duidelijk te zien waar ze voor komen. Het meisje staat onder de douche. De jongen staat tegen haar aan en in haar decolleté ontstaat een plasje van water, wat nergens meer heen kan, omdat hij haar zowat staat te pletten. Hoe oud zal ze zijn? Niet veel ouder dan twintig. Vooruit, ik zal haar vrouw noemen, want ze probeert het uit alle macht te zijn. En het gaat haar niet eens zo slecht af.

Ze is een kop kleiner dan haar vriend. Een stoere jongen, dat zie je zo. Zo’n type die zijn auto al had voordat hij zijn rijbewijs haalde, die de vragen over zijn bolide beantwoordt, niet alleen met paardenkrachten, maar zeker ook met decibellen. Een jongen die nog een proppenschieter heeft, omdat hij elke duif die het waagt om op zijn auto te poepen, doodschiet. En die jongen legt zijn handen op haar heup, duwt zijn onderlijf tegen haar aan en ik weet precies wat hij met haar van plan is, zodra ze terug zijn in hun huisje voor vier personen, met open haard, zitbank, ligbad en kunst aan de muur.

Viespeuk
De jongen ziet inmiddels dat ik naar hen kijk. Ik stel me zo voor hoe hij mij ziet: een man van vijfendertig, een vader, die onder de douche staat met zijn vrouw en kinderen, maar ondertussen zijn ogen niet kan afhouden van zijn mooie vriendin. Wat zal hij op dit moment denken: ‘Zie daar, wat een sukkel, zo iemand wil ik nooit worden.’ Zijn vriendin kijkt ondertussen naar onze kinderen en ze glimlacht. Wat ze denkt, daar twijfel ik niet aan: zij ziet zichzelf ook zulke schattige kinderen krijgen in de toekomst. Dan ziet ze mij en denkt: ‘En dat neem ik er op de koop bij.’

We lopen naar de kleedhokjes. Terwijl mijn vrouw met het kroost op zoek gaat naar een familiehok, probeer ik zo veel mogelijk laarzen, mobieltjes en sleutels tegelijkertijd vast te pakken. De jongelui van de douche komen aanlopen. Zij ruimen hun kluisje uit en duiken samen een kleedhok in. Terwijl ik mijn vrouw en kinderen opzoek, laat ik schoenen vallen en bijna een mobieltje. Daarna moet ik nog twee keer op en neer voor de jassen en de tassen waar onze kleding in zit.

Kinderbingo
Als we twintig minuten later onze kinderen, aangekleed en wel, uit het kleedhokje loodsen, is het hokje van de jongelui al lang leeg. Terwijl wij naar de kinderbingo gaan, zijn zij waarschijnlijk bezig met het sluiten van alle gordijnen van hun bungalow. Het is ze gegund. Over vijftien jaar, stel dat hij zich mij nog kan herinneren, zal hij misschien inzien dat ik niet zo zeer naar hen stond te kijken omdat zijn vriendin er zo plezierig uitzag, maar dat ik keek met de weemoedige blik van iemand die weet hoe dat onbezonnen vrijen uiteindelijk af zal lopen.

Geniet ervan jongen. Ik spreek je wel over vijftien jaar.

CC foto: chadmiller