Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Geslachtsdelen klonen

Geslachtsdelen klonen

Geslachtsdelen klonen

 

Soms heeft je man enorm zin in seks, maar wil jij gewoon slapen. En op andere momenten kijkt je man liever voetbal terwijl jij hunkert naar een vrijpartij. Erg balen voor degene die naar seks verlangt, en ook vervelend voor degene die met een schuldgevoel naar bed gaat.. Maar gelukkig behoren deze situaties tot het verleden met de ‘Kloon je penis of vagina’!

Laat je man zijn penis klonen met het ‘Clone a Willy’-pakket, zodat jij op eenzame, warme avonden toch tot een hoogtepunt kan komen met zijn replicapenis. Dan voelt je man zich niet meer schuldig, en hoeft hij ook geen jaloerse blikken jouw kant op te werpen ‘omdat je vibrator zo groot is in vergelijking met zijn apparaat. En voor alle keren dat jij geen zin hebt in seks, maak jij een kloon van jouw vagina met het ‘Clone a Pussy’-pakket. Hij kan jouw kloon helaas alleen bekijken en aaien, maar beter ‘iets dan niets’ is de ongeschreven regel.

Ook als je geen replicapenis of –vagina nodig hebt, is een kloon van je geslachtsdeel erg leuk om te hebben. Want weet jij precies hoe jouw vagina eruit ziet? En je kunt met jouw afgietsel aan je partner tot in detail demonsteren welke plekjes hij echt niet moet vergeten en vice versa. Het afgietsel van je partner kan je ook van chocolade maken, zodat je tijdens het film kijken dubbelop kunt genieten van een stukje chocolade.

Wat is het precies?
Met ‘Clone a Willy’ krijg je een mal waar je de penis circa 1,5 minuut in moet stoppen. Je kunt die mal met verschillende materialen vullen, net waar jij zin in hebt. Zo is er de ‘originele’ vibrerende dildo, de glow in the dark dildo, de chocolade penis, de zeeppenis en de penis als kaars. Voor ieder wat wils dus.

De mogelijkheden bij de ‘Clone a Pussy’ zijn helaas niet zo eindeloos als bij de penis, maar wij vrouwen hebben dan ook geen ‘staaf’ die makkelijk in een koker kan worden geplaatst. De vaginareplica wordt gemaakt van een rubber, net zoals de ‘originele’ dildo. Bij het maken van een vaginareplica heb je het voordeel dat niets stijf hoeft te blijven gedurende 1,5 minuut, maar tegelijkertijd lijkt het ook vrij lastig om mooie replica van je vagina te maken met een vloeibaar gipsmengsel.

Waar kun je het kopen?
Bij de Viboshop kun je online Clone a Willy (vanaf € 24,95) en Clone a Pussy (€ 19,95) bestellen.