Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Oh la la: we worden het gelukkigste van casual seks

Oh la la: we worden het gelukkigste van casual seks

Oh la la: we worden het gelukkigste van casual seks

Uit onderzoek is gebleken dat men het gelukkigste wordt van casual seks. Dus stop met al die gekke standjes en leg die handboeien weer een keer in de kast, casual seks it is! Hoe dit komt? Lees mee!

Seksleven

Cornell University uit New York onderzocht het seksleven van verschillende studenten. Zij stelde de vraag: ‘is het echt zo dat  je je slecht voelt na het hebben van casual seks?’ Het onderzoek wees uit dat dit niet zo bleek te zijn. Negen maanden lang werden 371 studenten gevraagd een enquête in te vullen over hun seksleven. Daaruit bleek dat de studenten die regelmatig casual seks hadden, een lage stresslevel en een goede emotionele gezondheid hebben.

Lees ook
Zo geniet je voortaan (nog) meer van orale seks zónder dat je ongemakkelijk doet

Mannen en vrouwen

Uit onderzoek bleek ook dat mannen net zoveel van casual seks genieten als vrouwen dat doen. Het is daarmee dus ook gelijk te ontkrachten dat vrouwen een onenightstand een stuk minder fijn vinden, bevestigen de onderzoekers.

Je wordt niet alleen happy van seks, maar is daarnaast ook super goed voor je lichaam. Het is bewezen dat je minder snel ziek wordt en dat je huid gaat stralen. Ook voel je je zelfzekerder en schijnt het dat je beter kan slapen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images