Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Flirten op het vliegtuig? Dat kan dankzij deze app

Flirten op het vliegtuig? Dat kan dankzij deze app

Flirten op het vliegtuig? Dat kan dankzij deze app

Verveel je je vaak op het vliegtuig en wil je graag nieuwe mensen leren kennen of koester je misschien een brandend verlangen om ooit erelid te worden van de Mile High Club? Dan moet je nú de app AirDates downloaden op je smartphone.

Snuffel je weleens graag rond in datingapps? Dan ken je vast Tinder en Happn wel. Maar wat nu als je helemaal alleen het vliegtuig op moet en niemand hebt om een praatje mee te slaan? Dan, allerliefste kinderen, dan is er AirDates. AirDates is een app die je laat flirten op het vliegtuig.

‘Maar Flaihaaiiir, je moet je smartphone op vliegtuigtoestand zetten in het vliegtuig.’ We know! Daarom maakt de app AirDates geen gebruik van wifi of je mobiel internet, maar je komt met anderen in contact via Bluetooth en de multipeer connectivity van iOS.

Nog even wachten

Momenteel zijn de makers nog volop bezig met de kleine foutjes uit hun datingapp te halen. Nog even geduld, dus. Als je de app in de nabije toekomst downloadt, mag je ons altijd laten weten wat je ervan vond. En of de app je geholpen heeft om je lid te maken van de Mile High Club! 😉

via GIPHY

Lees ook: