Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Fetisj Friday: Volwassen baby

Fetisj Friday: Volwassen baby

Fetisj Friday: Volwassen baby

Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over Paraphilic infantilism, ook bekend als ‘het volwassen baby-syndroom’.

Geknuffeld en verzorgd worden, een flesje krijgen, een moeder die zich over je ontfermt. Allerlei fijne herinneringen aan je kinder- of babytijd. Voor de meeste volwassenen ligt dit in het verleden, voor sommigen is het iets dat zij nog vaak willen meemaken.

Seksuele gevoelens

Deze fetisj heeft alles te maken met rollenspel en soms met masochisme. Zowel mannen als vrouwen verkleden zich graag als baby en worden het liefst ook zo behandeld, dat roept namelijk seksuele gevoelens bij hen op. Bij een man is het bijvoorbeeld zo dat ze door een vrouw gevoed (flesje of zelfs borst) en geknuffeld willen worden. Seksuele handelingen worden zelden tot niet verricht. Het gaat om het verzorgende aspect dat zij weer willen ervaren. De fetisj heeft niets te maken met pedofilie of homoseksualiteit.

Luier

Het dragen van een luier behoort ook tot een van de eigenschappen van de fetisj. Toch is dit ook een fetisj apart. Je hebt namelijk mensen die “luier lovers” worden genoemd en onder hun alledaagse kleding een luier dragen, daar worden zij opgewonden van.

Het masochistische aan deze fetisj komt naar voren wanneer een volwassen baby gestraft wil worden. Zijn moeder moet dan in een rollenspel doen alsof ze ontzettend kwaad wordt. Slaan is dan niet per se een uiting, meestal ligt de opwinding meer in het boze gedrag zoals geschreeuw of intimidatie.

Therapie

In een erg speciale kliniek in Engeland kunnen mensen, meestal mannen, met deze fetisj hun hart ophalen. Voor 30 pond per uur worden ze als echte baby’tjes verzorgd. Bekijk hier de video onder:

Babydoll

In de bibliotheek van Almere is het alledaags. De volwassen man Bert Kiekens loopt daar namelijk elke dag rond in een zelfgemaakte babydoll, wat veel reacties oproept bij andere bezoekers. Toch wordt Bert gewoon toegelaten in de bibliotheek en zijn er ook vrouwen die het schattig vinden. Bert geeft in het onderstaande filmpje aan wat het met hem doet.

Deze Amerikaan speelt al 18 jaar lang 24/7 een baby!

Een Fetisj Friday gemist? Bekijk hier alle fetisj-artikelen.