Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Fetisj Friday: Spannende bondage

Fetisj Friday: Spannende bondage

Fetisj Friday: Spannende bondage

Deze week staat spannende bondage centraal in de Fetisj Friday.

Touwen om je polsen en enkels zodat je geen kant op kunt. Je volledig overleveren aan je partner. Spanning, verwachting en passie spelen op en er is geen houden meer aan. Dit zijn een aantal kenmerken van een goede bondagesessie. Steeds meer vrouwen vinden het heerlijk en praten open over deze seksuele fetisj. De hype is eigenlijk begonnen na het boek Fifty Shades of Grey, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen!

Bondage: wat is het?

Simpel gezegd is bondage het vastbinden of fixeren van een persoon voor seksueel en/of psychologisch genot. Touw, handboeien, bondagetape, kabels of andere middelen worden in dit sensuele spel gebruikt. Bondage staat op zichzelf, maar wordt ook gebruikt in seksuele activiteiten waar sadisme en masochisme een rol spelen.

Waarom is het plezierig?

Voor iedereen die bondage uitoefent, kan het op een andere manier plezierig zijn. De een vindt dat het vastgebonden zijn een ontspannende werking heeft, waardoor je meer geniet van het plezier dat je partner je brengt. Anderen vechten graag tegen hun beperkingen omdat het zorgt voor een opwindende adrenalinekick. Ook blinddoeken kan tot bondage behoren en dat zorgt voor extra gevoelige zintuigen. Er gaat een ware siddering door je lijf als hij/zij je aanraakt!

Als je iemand graag vastbindt, heeft dat meestal te maken met het machtsgevoel dat het je geeft. Toch is het belangrijk om te onthouden dat die macht niet misbruikt dient te worden.

Persoonlijke ervaring

Kira (25): “Ik ben al vrij jong geïntroduceerd met bondage. Mijn vriend keek voor onze relatie veel naar porno en vond het heel opwindend om te zien dat een vrouw werd vastgebonden. Toen wij wat verder in onze relatie kwamen, vertelde hij mij dat hij mij graag een keer met handboeien aan het bed vast wilde maken. In eerste instantie was ik wat huiverig, maar hij beloofde rustig aan te doen. Dat was één van de beste vrijpartijen tot nu toe. Wat een spanning brengt het met zich mee, zeker als je ook bent geblinddoekt. Op dit moment gaan we steeds een stapje verder en hebben we al veel verschillende manieren van vastbinden geprobeerd. Je ligt steeds in een andere houding. Het kan wat ongemakkelijk zijn, maar als je je overgeeft is het zó erotisch.”

Introductie tot bondage
Heb je zin om ook eens uit te proberen of bondage wat voor je is? Begin dan altijd rustig aan en bekijk deze instructievideo voor wat tips en tricks!