Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Fetisj Friday: Furries

Fetisj Friday: Furries


Deze week staat beestachtige sex centraal in de Fetisj Friday. Dat houdt in: sex met mensen in een dierenpak.

Eén keer per jaar ga je misschien wel verkleed als konijn, beer of krokodil tijdens carnaval. Ook zijn er mensen die zich het liefst elke dag als dier verkleden. Deze personen worden furry’s genoemd: mensen met een bovenmatige interesse in antropomorfe dieren zoals je die in bijvoorbeeld tekenfilms of anime ziet. Antropomorf wil zeggen: met een menselijk gedaante. Voor een klein deel van deze furry’s is het een echte seksuele fetisj.

Fursona

Wanneer de furry’s met elkaar in contact komen – op internet of face to face – zijn ze op dat moment niet het mens dat zich onder het pak bevindt, maar een alterego. Dit alterego wordt het fursona genoemd en dat kan zijn een dier dat gewoon praat en communiceert, of een dier dat handelt vanuit dierlijk instinct en alleen die geluiden maakt die bij dat beest horen.

Het kostuum van de fursona is niet overal te koop, daarom maken veel furry’s hun pak zelf en helemaal afgesteld op hun eigen wensen. Wanneer het een persoon betreft die seksueel opgewonden wordt van een dierenpak, maken ze in het pak openingen op de plek van geslachtsdelen en eventueel borsten en mond.

Furry sex

Furry’s hebben sex met elkaar terwijl ze het dierenpak dragen. Daarnaast zijn er speciale pornosites die gericht zijn op deze seksuele voorkeur. Het wil niet altijd zeggen dat twee furry’s sex met elkaar hebben; het is ook mogelijk dat je je als persoon aantrokken voelt tot een furry, maar zelf niet een dierenpak aantrekt. Deze mensen worden furrylovers genoemd.

Persoonlijk verhaal

Henry (39): “Mijn vriendin is een furrylover en ik weet zelf niet echt hoe ik daar mee om moet gaan. Ze kijkt naar sexfilmpjes met furry’s op internet en heeft voordat wij een relatie kregen, sex gehad met een man in een dierenpak. Ik hou ontzettend veel van haar, maar ik kan haar niet bieden waar zij écht heel erg opgewonden van raakt. Daarom vind ik het ook niet erg dat ze de filmpjes kijkt, ik wil mijzelf namelijk niet in zo’n pak hijsen. Zelf draagt ze ook nooit een dierenpak. Ik moet er niet aan denken dat ze sex heeft met een furry terwijl wij een relatie hebben, dat sta ik niet toe. Ze is verder niet aangetrokken tot dieren en is zich er wel degelijk van bewust dat er gewoon een mens in het dierenpak zit; toch wil ze dat een furry niet praat zoals een mens, maar alleen dierengeluiden maakt tijdens de sex. Het hoort bij haar en ik ga hierdoor niet minder van haar houden. Wel is het lastig. Ik denk dat ik dat vind omdat andere mensen het niet accepteren en het heel erg gek vinden.”

Bron: Pinterest  1 & 2