Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Europese seks

Europese seks

Europese seks

Wil je je vast bekend maken met de cultuur van je vakantiebestemming? Dan kun je seksen op z’n Italiaans, Engels of Russisch. Ook leuk om je vast voor te bereiden voor het geval je een lokale knapperd aan de haak slaat. Fijne tips uit Haar Penisboek van Goedele Liekens.

Engels
De Britten zijn gek op sm-achtige seks. Geef hem dus een goed pak billenkoek!

Florentijns
Laat hem intensief klaarkomen door tijdens de penetratie je vingers als een penisring om zijn penis vast te houden. Dit doe je door de huid naar zijn lichaam te duwen en te omklemmen.

Frans
Seks op z’n Frans houdt in dat je elkaar oraal bevredigt, liefst tegelijkertijd. Standje 69 is dus ideaal.

Grieks
De Grieken houden wel van billen. Anale seks is daarom ook een hit in Griekenland.

Italiaans
Italiaanse seks betekent okselseks. Huh, wat? Ja, okselseks. Klem zijn penis tussen je oksel en voer zelf de druk op. Kijk wel uit met je deo, niet zo fijn voor zijn tere huidje.

Russisch
Russen zijn gek op borsten en willen daar dan ook graag hun penis tussen stoppen. Ga op je rug liggen en duw je borsten tegen elkaar als hij met zijn penis tussen jouw borsten zit. Let him do the job!

Zweeds
Ben je van de luie seks? Ga dan naar Zweden! Daar heb je seks zonder veel te bewegen. Hij ligt op zijn rug en jij gaat zijwaarts bovenop hem zitten. Schommel langzaam heen en weer.

Last but not least: vrij veilig met een condoom. Je wilt geen ongewenst souvenirtje mee naar huis!