Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Van deze 4 spannende erotische verhalen krijg je het warm

Van deze 4 spannende erotische verhalen krijg je het warm

Van deze 4 spannende erotische verhalen krijg je het warm

Kreeg jij het ook zo heet van de spannende erotische verhalen in VIVA’s hete zomernummer? Samen met Shespot.nl maakten wij een wel heel zwoele zomerspecial. Boordevol ondeugende en erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Heb je het nummer helaas gemist? Speciaal voor jou vatten we de vier hotste verhalen nog even samen.

Spannende erotische verhalen

Even voor het slapengaan nog lekker lezen of samen met je lief spannende erotische verhalen doorspitten als voorspel; we houden ervan.

De nieuwe op kantoor

Ik zag je voor het eerst tijdens de lunch. Je zat recht tegenover de bar en keek me veel te lang doordringend aan met je felblauwe ogen. Na een tijdje wendde je hoofd af en ik bleef achter met een vreemde kriebel in mijn buik. Ik had geen idee wie je was. Een paar dagen later zag ik je weer. Je bleek pas sinds die week een kantoorunit te huren in het pand. Weer gleden je blauwe ogen over mijn lijf, ik werd er opgewonden van.

Je vroeg mijn telefoonnummer. Ik twijfelde even, omdat ik een prima relatie heb, maar gaf het toch. Een paar uur later kreeg ik het eerste berichtje. Er volgden er meer en meer, steeds persoonlijker, een beetje stout ook. Het ging steeds verder. Als we elkaar zagen, was de spanning voelbaar en ik zat regelmatig met een doorweekt slipje achter mijn bureau. Vandaag vlogen de geile berichtjes ook weer over en weer…

Na werktijd staan we in jouw kantoor. Plotseling draai je de deur in het slot….

Klik hier om het volledige verhaal te lezen.

Grote Noorse god

You are funny,” zegt hij. Hij zet zijn glas op de lage lange tafel voor ons. Ik zie zijn arm spannen.

“Why is that?” Mijn stem is een octaaf hoger dan normaal.

“Because I see how you look at me. I make you feel uncomfortable. But you can tell me, I will put on something else if you want.”

Dit had ik niet verwacht. Ja, ik word zenuwachtig van hem, van zijn gespierde lichaam, van zijn knappe gezicht, maar ik wil niet dat hij iets anders aantrekt. Magnus staat op en voor ik het weet pak ik zijn onderarm en maan hem te stoppen. Hij zakt terug op de bank waardoor ik bessensap mors, over mijn jurk en de bank.

“Oh no! I’m so sorry!” zeg ik, terwijl ik mijn glas op tafel zet en opsta.

Don’t worry

“Don’t worry,” zegt Magnus alleen. Hij staat ook op. Ik kan geen kant op in de smalle ruimte en struikel achterover waarbij ik de glazen omstoot. Magnus pakt me beet, maar een seconde later lig ik op mijn rug op de tafel. Magnus staat over me heen gebogen, zijn gezicht is nog geen centimeter van mij af. Nu zie ik hoe mooi zijn ogen eigenlijk zijn, ze hebben de kleur van een zomerse helderblauwe lucht met groene spikkeltjes. Hij steunt op zijn arm en strijkt wat haar uit mijn gezicht. Zijn blik dwaalt af naar mijn mond, terug naar mijn ogen en weer naar mijn mond.

“Magnus…” prevel ik. Hij buigt langzaam naar voren, ik doe mijn ogen dicht en voel een kus op mijn wang. Zijn baard en snor kriebelen, zijn lippen zijn zacht en hij kust mijn wang intens. Ik bijt op mijn onderlip. We kijken elkaar weer aan.

Een moment gaat voorbij waarin ik zijn baard streel en zijn gezicht in me opneem. Magnus zit op zijn knieën. Met zijn vingers raakt hij de vlekken op mijn jurk aan. Ze zitten rond mijn borsten en op mijn schoot. Het windt me op en dat merkt hij…

Klik hier om het volledige verhaal te lezen.

Spannende tekenles

Als de deur opengaat, weet ik niet wat ik zie. De kamer is donker, op één spotlicht na. Daar liggen een man en een vrouw. De vrouw heeft een prachtige olijfkleurige huid met strakke kleine borsten. Haar donkere tepels priemen naar voren. Ze heeft donker krullend haar en lichte ogen. Het is alsof ze mij niet ziet, ze is helemaal in haar rol als model. De man houdt haar stevig vast bij haar heupen en zijn hoofd ligt in haar nek alsof hij haar geur probeert op te snuiven. Hij heeft prachtige ronde billen en een lange sterke rug. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden.

“Zullen we beginnen? Ik heb een kruk naast mijn ezel gezet, dan kun je met me meekijken.” Als ik plaatsneem voel ik dat mijn slipje nat is…

Klik hier om het volledige verhaal te lezen.

Nou, even snel dan

Wat doe jij trouwens hier? Je moest toch naar een verjaardag?” “Cadeau vergeten, ik pak ’t even en ben weer weg.” Hij gaat voor haar staan. “Is het een leuk feest?” “Neuh, weer dezelfde koppen en dezelfde verhalen.” “Dus je wilt niet gauw terug?” “Hoezo?” vraagt ze een tikkeltje achterdochtig. “Nou, ik heb ook even de tijd… En we zijn alleen thuis…” Zijn hand glijdt langs haar wang. “Mijn hoofd staat echt niet naar dit soort geintjes, hoor.” Zijn hand stopt bij haar borst: “Geintje? Ik ben bloedserieus.” Ze schampert: “Wat wil je doen dan? Mij hier nemen?”

Hij tilt haar op, loopt met haar naar het aanrecht en kust haar hartstochtelijk op de mond. Ze schrikt van zijn directheid, maar het windt haar ook op. Hij is nog steeds zo sterk en geil als een beer. Ze voelt zijn stijve door de stof van zijn linnen broek tegen haar schaamlippen aandrukken. Op dat moment scheurt hij haar jurkje stuk.

Klik hier om het volledige verhaal te lezen.

Erotische film

Kijk je toch liever een filmpje in plaats van deze spannende erotische verhalen? Onlangs lanceerde blogster Zimra Geurts haar eerste porna-film. Daar loopt het stoom ook van uit je oren.