Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Elke dag sex met je partner? 5 redenen waarom wel!

Elke dag sex met je partner? 5 redenen waarom wel!

Elke dag sex met je partner? 5 redenen waarom wel!

Een goed sexleven behouden is nog niet zo makkelijk. Stress, kinderen en alledaagse beslommeringen kunnen de passie tussen jou en je partner beperken. Zou elke dag sex met je partner jullie relatie kunnen verbeteren?

De Amerikaanse Meghan Conley zegt van wel. Voor een experiment was ze één maand lang elke dag intiem met haar man. “Soms duurde het 15 minuten en soms waren we verschillende uren bezig. En dat was geweldig. Frequentere seks heeft onze relatie niet alleen op lichamelijk vlak verbeterd, het heeft ons ook op emotioneel vlak goed gedaan. Toen ik als vrouw seks begon te zien als iets dat mijn relatie beter kon maken, werd het plots veel interessanter voor mij.” Zo vertelde ze op HuffingtonPost.

Elke dag sex: 5 redenen

Hieronder geeft ze vijf redenen waarom iedere vrouw elke dag met haar partner sex zou moeten hebben. Iets voor jou?

1. Het moederschap kan je van je vrouwelijkheid beroven. Niet gek als je tussen de luiers en braaksel zit en weinig tijd hebt om jezelf te verzorgen. Naast kok, schoonmaakster en eventueel werkende moeder ben ook nog altijd de vrouw van je man. En dat gevoel is belangrijk om te koesteren.

2. Mannen halen een deel van hun eigenwaarde uit sex. Vrijen is ook een manier voor hen om hun liefde te uiten en zich geliefd te voelen. Bekijk een portie dagelijkse sex als een kleine investering waar je veel voor terugkrijgt.

3. Je hebt elke dag een moment nodig dat enkel rond jullie twee draait. Door de vele rekeningen, stresserende werkdagen en discussies over de beste opvoedingsmethoden is het makkelijk om te vergeten waarom je ooit op je partner verliefd werd. Elke avond kun je dat herontdekken wanneer de kinderen in bed liggen.

4. Sex bestrijdt stress, deze reden heeft niet veel uitleg nodig. Bovendien heeft het nog veel meer gezondheidsvoordelen.

5. Het is leuk. Je hoeft je niet schuldig te voelen voor je dagelijkse portie seks of te vrezen dat je in een nymfomane aan het veranderen bent. Een vrijpartij is de ideale manier om even je gedachten te verzetten.

Bron: HLN.be