Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Droom je wel eens over deze dingen? Dan kan het een teken zijn van problemen in je relatie

Droom je wel eens over deze dingen? Dan kan het een teken zijn van problemen in je relatie

Droom je wel eens over deze dingen? Dan kan het een teken zijn van problemen in je relatie

Vaak herinneren we het ons niet meer zodra we wakker worden, maar iedere nacht dromen we toch echt. Soms dromen we ook hele gekke dingen waarvan je de betekenis eigenlijk niet begrijpt, maar wist je dat deze dromen een belangrijke betekenis hebben? Deze dromen kunnen namelijk een slecht teken voor je relatie zijn. 

Honden

Dromen over een hond is eigenlijk hét signaal die je onderbewuste kan geven over je relatie. De hond staat namelijk voor gezelschap, loyaliteit en vriendschap. Hoe de hond zich gedraagt kan dan ook een duidelijk teken zijn voor de toekomst van je relatie. Als de hond ziek of gewond is is dat namelijk geen goed teken voor je relatie, dit betekent namelijk dat je relatie meer aandacht nodig heeft. Is de hond boos of agressief? Dan kan het een waarschuwing zijn dat de relatie misschien niet goed voor je is. Gelukkig is er ook een positieve kant. Is de hond namelijk lief of vriendelijk? Dan is dit een teken van een gezonde en liefdevolle relatie.

Boten

Beetje gek misschien, maar boten en schepen staan symbool voor relaties. Zo zeggen we vaak dingen als ‘in het huwelijksbootje stappen’ of is het engelse woord voor relatie ‘relationship’. Als je dus droomt over een boot kan dit veel vertellen over je relatie. Zo kan een zinkend schip betekenen dat je relatie langzaam tot zijn einde komt en betekent een boot verdwaald op zee dat jullie relatie vast zit en niet vooruit wil komen.

Katten

Een kat staat symbool voor het seksleven van jou en je partner. Droom je dus dat de kat ziek is of gewond? Dan kan het een signaal zijn dat er iets mist in jullie seksleven. Als de kat boos is of agressief is dit vaak een teken van negatieve gevoelens over jullie seksleven.

Lees ook:
Mooie dromen: is het wél of niet beter om met je raam open te slapen?

Auto

Droom je dat jij en je partner samen in een auto zitten? Dan is het belangrijk dat je goed let op wie er achter het stuur zit, diegene heeft namelijk de meeste invloed op de relatie. Hoe de persoon rijdt kan ook een teken zijn een slechte relatie. Wil de auto maar niet remmen? Dan gaat dit vaak om een slechte gewoonte die moet stoppen van de ander, maar wat niet gebeurt. Is de auto gestolen of verdwenen? Dan mist er iets in de relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty