Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze dranken verhogen je libido

Deze dranken verhogen je libido

Deze dranken verhogen je libido

Kan jouw sexdrive wel een oppepper gebruiken? Probeer dan deze 4 libidoverhogende dranken. Ze zijn harstikke gezond, lekker en boosten jouw sexleven. Drink jezelf een gezond libido!

 

Warme chocolademelk

Een perfecte libidobooster voor de koude seizoen is natuurlijk warme choco. Behalve dat het cacao-drankje erg lekker is, blijkt uit onderzoek dat vrouwen die elke dag een stukje chocolade eten een gezonder seksleven hebben. Ons hoor je niet klagen!

Appelcider met kaneel

Het drankje zelf klinkt misschien niet al te sexy, maar het is een bewezen booster voor de sexdrive voor zowel mannen als vrouwen. De toevoeging van kaneel is belangrijk voor de man: de specerij is een echte afrodisiaca voor mannen.

Ginseng thee

Deze thee is een natuurlijke viagra: het kruid werkt goed bij erectiestoornis én het verhoogt de zin in sex bij vrouwen. Voeg naar eigen smaak citroen, kaneel of honing toe. Hoe vaker je het drinkt, hoe effectiever het werkt. Op een betere sexdrive!

Granaatappel-sap

De granaatappel is een echte superfood! Ook super voor je libido dus! Elke dag, 15 dagen lang een glas granaatappelsap is het voorschrift. De rode vrucht verhoogt het hormoon testosteron is het lichaam; en we weten allemaal waarvoor die dient! Bovendien worden negatieve gevoelens onderdrukt als je de sap regelmatig drinkt.

Bron: YourTango