Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Natuurlijk heb je echt wel zin om met je vriend het bed in te duiken, maar de nieuwste aflevering van Games Of Thrones staat online, je moet je nagels nog lakker én je administratie nog doen…Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als een vluggertje. Omdat een vluggertje niet voor niets een vluggertje heet, delen we nu de vier beste standjes om een quickie te doen.

  • Doggy style

doggy

Voordeel: onderzoekers aan de Universiteit van Kentucky onderzochten 14.000 mannen en vrouwen en bevonden dat doggy style een van de meest intense manieren is om klaar te komen. ‘Voor mannen is er veel wrijving en diepe penetratie,’ vertelt sexpert Ian Kerner. ‘Bij vrouwen is er directe stimulatie van de g-spot.’

Zo werkt het: jij gaat op handen en knieën zitten. Hij knielt achter jou met zijn bovenlichaam recht omhoog of een klein beetje over je heen gebogen.

  • Stand and deliver

stqnd

Voordeel: zelfs een beetje te lui om je broek helemaal uit te doen? Geen probleem. Door je een beetje te bukken, verstrak je als het ware je vagina en hij heeft gemakkelijk toegang tot je clitoris voor dubbele pret!

Zo werkt het: jullie staan beiden recht. Jij bukt je een beetje, hij penetreert je van achteren.

  • Cowgirl

cow

Voordeel: het draait uiteraard niet altijd om een orgasme,  maar volgens Kerner is girl on top ongetwijfeld de meest efficiënte manier voor een vrouw om een orgasme te krijgen. En aangezien jij er waanzinnig knap uitziet vanuit zijn positie, zal het ook niet lang duren voor hij zijn hoogtepunt bereikt.

Zo werkt het: ga bovenop hem zitten, duw je af op zijn borst en glijdt op en neer op zijn dijen.

  • Scoop me up

scoopVoordeel: na een lange dag is de foetushouding soms het enige wat je nog kan geven. Dit is letterlijk as lazy as it gets. Ideaal dus vlak voor het slapengaan of als first thing in de ochtend. En super hot dankzij het maximum aan lichaamscontact.

Zo werkt het: jullie liggen allebei op jullie zij, in dezelfde richting. Jij trekt je knieën een beetje op terwijl hij je zachtjes aan je bekken optrekt en je langs achter penetreert.

Lees ook:

 

Bron: Womans Health, Flair.Be

Tekst: Elke Spelters