Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dít zijn 6 gênante dingen die koppels doen wanneer niemand kijkt

Dít zijn 6 gênante dingen die koppels doen wanneer niemand kijkt

Dít zijn 6 gênante dingen die koppels doen wanneer niemand kijkt

Elk koppel heeft wel van die dingen die de buitenwereld niet mag weten. Heel begrijpelijk natuurlijk. Wij zetten 6 gênante dingen op een rijtje waar elke koppel zich wel in kan herkennen. 

Puistjes uitduwen

Het is misschien niet het smakelijkste klusje ooit, maar je wilt ook niet dat je partner hiermee rond blijft lopen. Sommige partners hebben zelfs veel plezier aan het uitduwen van puistjes.

Gesprekken op het toilet

In het begin van je relatie zat waarschijnlijk de deur netjes op slot. Na een aantal maanden verdwijnt die schaamte en staat de deur wagenwijd open. Je zat net lekker in een verhaal en die laat je natuurlijk niet zomaar onderbreken. Er zijn zelfs koppels die bespreken hoe hun ontlasting er die dag uitzag (of hoe deze rook).

Alle emoties delen

Je partner vertrouw je natuurlijk voor de volle 100%. Ook op de momenten dat je er doorheen zit of een glaasje te veel ophebt. Je partner weet alles van je en kent ook al je emoties. Alles kunnen jullie samen delen. Of dit nou stress, verdriet of paniek is, je partner zal er altijd voor je zijn.

Tandenborstel delen

Gross, maar het komt soms wel eens voor dat je heel even de tandenborstel van je partner gebruikt. Je zoent ook met elkaar, geen verschil toch?

Babystemmetjes

Als partners communiceer je op een eigen manier met elkaar. Hier hoort ook het babystemmetje bij. Zolang de buitenwereld dit niet hoor, is er niks aan de hand.

Lees ook
Elke dag seks? Om deze redenen is dat goed voor je

Gekke plekjes

Als je bij jezelf een plekje vind dat je nog nooit eerder hebt gezien, dan ren je zonder na te denken naar je partner om te vragen wat hij of zij ervan denkt. Hierbij ken je geen schaamte. Het maakt niet uit waar het plekje zit op je lichaam, je partner mag er naar kijken en erover oordelen. Er is geen schaamte want je partner zal jou nooit veroordelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels