Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit is waar mannen tijdens de seks echt op letten

Dit is waar mannen tijdens de seks echt op letten

Dit is waar mannen tijdens de seks echt op letten

Iedereen heeft zich tijdens de seks al weleens onzeker gevoeld, over een verdwaalde haar, je buikje dat je chocoladeverslaving prijsgeeft of je ene borst die groter lijkt dan de andere. Het kan ervoor zorgen dat jij het slaapkamerlicht liever uit laat. Niet nodig, je bedpartner heeft immers andere zaken aan zijn hoofd. Waar letten mannen op tijdens seks? Hierop!

1. Neem je initiatief?

Wanneer je erbij ligt als een zeester, denkt een man dat het hele gebeuren je bijster weinig interesseert. Of erger nog, dat seks voor jou een verplichting is. Laat hem voelen dat jij hem de lekkerste man op aarde vindt. Anders wordt hij op zijn beurt weer onzeker.

2. Hoe beweegt je lichaam?

Mannen vinden het enorm sexy wanneer je lichaam sensueel beweegt en wanneer uit je lichaamsbewegingen blijkt dat hij je op een gevoelige plek weet te raken. Hier kunnen jullie allebei je voordeel mee doen.

3. Maak je oogcontact?

Kijk eens diep in zijn ogen of geef je ogen goed de kost. Zo geef je aan in het moment aanwezig te zijn. Mannen hebben liever niet dat je naar het plafond staart (verveel je je?), je eigen lichaam in het vizier houdt (te zelfbewust) of naar beneden kijkt (twijfel je?).

4. Hoe klinkt je ademhaling?

Of je onaangename geurtjes uitwasemt, is voor hem minder van belang. Al lijkt een frisse adem ons toch enigszins bevorderlijk. Zijn voornaamste zorg is echter of je adem zwaarder klinkt of niet. Met andere woorden: of je wel aan het genieten bent. Ze zijn eigenlijk best wel attent, die mannen.

Lees ook:
Deze blunders maken mannen in bed

5. En je bikinilijn en je lingerie?

Je hoeft je geen zorgen te maken als je ondergoed in de was verschoten is of wanneer je al even geen scheermes van dichtbij hebt gezien. Wat mannen willen merken, is of jij was voorbereid op sexy time en dus evenveel zin hebt in seks als hij.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages