Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit gedrag bewijst dat hij super verliefd op je is

Dit gedrag bewijst dat hij super verliefd op je is

Dit gedrag bewijst dat hij super verliefd op je is

Mannen zijn goed met woorden. Ze weten precies wat ze moeten zeggen om je te doen zwijmelen bij het horen van zijn naam. Ze zeggen vaak het eerste wat bij ze te binnen schiet, en dat is niet altijd hetgeen wat ze eigenlijk bedoelen. Maar goed, in the end hebben ook mannen gevoel en kunnen ook zij heel erg verliefd zijn. Voor hem is het misschien wat minder vanzelfsprekend om dat in woorden uit te drukken en daarom geldt hier: actions speak louder than words. Oftewel: aan het gedrag van mannen kun je herkennen wat zijn gevoelens zijn. Wil jij weten of hij echt van je houdt? Deze 5 dingen doet een man als hij je écht leuk vindt.

#1 Hij reageert op je berichtjes

Ook op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt, bijvoorbeeld als hij die belangrijke voetbalwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord aan het kijken is. Hij zal misschien niet altijd zin hebben om op ieder moment van de dag contact met je te hebben, maar hij zal je nooit uren laten wachten op een antwoord.

#2 Hij gaat ergens heen omdat jij gaat

Jij weet heus wel dat je vriend eigenlijk geen zin heeft om naar die housewarming van je collega te gaan. Maar jij bent er. Toch weer een extra reden om tijd met jou door te brengen. Kan hij gelijk je collega’s laten zien dat je bezet bent.

#3 Hij onthoudt kleine dingen

Die ene keer dat jij zei dat je stoppels sexy vindt bij mannen, heeft hij onthouden en, belangrijker nog, hij doet er meteen wat mee. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als je die ene tas, die je ooit een keer aanwees omdat je die zo mooi vond, voor je verjaardag krijgt. Hij is immers tot over zijn oren verliefd op jou en wil dat op deze manier laten weten.

#4 Jullie slapen in hetzelfde bed zonder seks te hebben

Hij weet dat jij niet altijd in de mood bent en daar houdt hij echt wel rekening mee, zelfs als hij wél zin heeft in een potje vrijen. Eerlijk is eerlijk: in een relatie is seks belangrijk, maar aan de andere kant is het ook fijn om knuffelend in slaap te vallen. Bovendien komt dan dan kriebelende verliefde gevoel weer naar boven.

#5 Hij zegt dat je mooi bent zonder make-up

In het begin van jullie relatie had jij er misschien nog wat moeite mee, maar na een tijdje vind je het doodnormaal om zonder make-up tijd door te brengen met je lover. Ook al zeggen ze dat liefde blind maakt, niemand is perfect en dat weten mannen ook. Bovendien zal hij alleen maar de positieve dingen in je zien, hij is eenmaal smoorverliefd op je.