Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dit gaat er door zijn hoofd tijdens jullie eerste nacht samen

Dit gaat er door zijn hoofd tijdens jullie eerste nacht samen

Dit gaat er door zijn hoofd tijdens jullie eerste nacht samen

Shit, heb ik m’n bikinilijn wel geschoren? Zou-ie een grote hebben? Zijn we nu scharrels of meer? Allerlei gedachten van vrouwen tijdens de Eerste Nacht. Gelukkig heeft je verovering ook onzekerheden. Benieuwd wat hem in angstzweet brengt?

Gieren de zenuwen al door je lijf als je denkt aan de eerste sexsessie met een verse lover? Wees dan gerust, hij maakt zich óók zorgen over zijn adem en slaapkamerkwaliteiten.

“Heb ik een slechte adem?”

Laten we eerlijk zijn. De eerste vrijpartij gebeurt meestal na een avondje met drank – veel drank. Zijn grootste zorg is dan vooral of zijn bieradem geen afknapper is. Stel hem gerust dat jouw adem vast net zo onfris is. Mocht zijn lucht echt niet te harden zijn: een kauwgompje uitdelen kan nooit kwaad.

“Wat vindt ze van de grootte van mijn penis?”

Als mannen ergens onzeker over zijn, dan is het wel de grootte van zijn liefdesinstrument. Je wil hem natuurlijk op zijn gemak stellen, maar een complimentje zoals “Oh, mijn God. Dit is de grootste die ik ooit heb gezien” is te ongeloofwaardig. Een simpele knik van goedkeuring in combinatie met een ondeugende grijns is genoeg om hem een egoboost te geven.

“Vindt ze dit lekker?”

Hij komt maar wat graag over als een zelfverzekerde hunk, maar in zijn hoofd vraagt hij zich voortdurend af of zijn moves je wel bevallen. Dus als je het goed naar je zin hebt bij hem in bed, laat het vooral merken. Dat is toch het minste wat je kunt doen.

“Ben ik een van de beste die ze heeft gehad?”

Geen enkele man wil horen over je vorige sexcapades net voordat jullie het bed induiken (of daarna). Of ze nou tenenkrommend slecht of werkelijk geweldig waren. Mannen willen geloven dat ze de enige zijn. Stiekem is hij toch benieuwd hoe hij presteert in vergelijking met jouw vorige bedpartners.

“Waar gaat dit naartoe?”

Is dit een onschuldige onenightstand of komen hier herhalingen van? De tip van de man? Geef een duidelijke hint wat je wil voordat je elkaar de kleren van het lijf scheurt. Zo bespaar je hem en jezelf gênante situaties.

Beeld: 123RF