Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Dirty talk: wel of niet sexy?

Dirty talk: wel of niet sexy?

Dirty talk: wel of niet sexy?

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: dirty talk.

Sexy appjes onder werktijd of geile dingen in elkaars oor fluisteren tijdens de sex: dirty talk kan de temperatuur hoog doen oplopen. Maar niet iedereen is gek op dit soort erotische praat. De VIVA-forummers doen een boekje open over dirty talk.

  • sophie_emma: “Ik doe het alleen als ik me helemaal op mijn gemak voel bij een partner. Als dat zo is, vind ik het spannend om een man ermee op te winden. Het werkt heel goed om een man naar een hoogtepunt te krijgen: als ik iets zeg als ‘oh, je bent zo lekker hard in me’ of ‘ja, doe het maar, spuit me maar lekker vol’ duurt het niet lang voor mijn vriend klaarkomt.”
  • Ttass30: “Ik ben niet zo van de dirty talk. Gelukkig mijn vriend ook niet. Geen woorden maar daden.”
  • jeansjacket: “Dirty talk moet wel geil blijven. Ik heb een vriendje gehad dat zijn lul namen gaf als ‘smikkelstick’ en ander etenswaar. Dan zei hij: ‘lik maar lekker aan mijn smikkelstick en maak er een frikandel met mayo van.’ Ik wist de eerste keer niet wat ik hoorde en dacht dat het een grapje. Maar de tweede keer bleek het serieus zijn manier van dirty talk. ‘Jij geniet echt van mijn smikkelstick, hè schatje?'”
  • Pretzel66: “Oh mijn god, dat vertelde mijn ex-zwager een keer: mijn schoonzus schreeuwde altijd ‘spuit me vol’, en hij, als nuchtere boer: ‘ik ben toch geen brandweerman’.”
  • Keukenkast: “Vind ik niks ranzigs aan. Tijdens een lekkere neukbeurt hoor ik liever dat iemand zoveel zin in me heeft en me keihard wilt neuken, dan allemaal lieve woordjes. Of over de afwas beginnen. Vrijen vind ik dan weer een ander verhaal, dan juist graag lief en teder.”
  • blauwuiltje: “Iets met een groenteboer en dikke winterwortels. Altijd succes.”
  • Julia2: “Ja, dirty talk doet het voor mij ook goed. Maar zijn kreunende ademhaling ook.”

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock