Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Couple goals: déze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Couple goals: déze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Couple goals: déze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

We kijken maar al te graag naar wat er in de sterren geschreven staat als het om de liefde gaat. We vergelijken de eigenschappen en kijken of jij en je partner (of toekomstige lover) bij elkaar passen. Wij hebben twee sterrenbeelden die heel erg goed bij elkaar passen, ook al zou je dat niet gelijk verwachten. 

Perfecte match: Maagd en Schorpioen

Het sterrenbeeld Maagd hoort bij het element aarde. Ze zijn over het algemeen perfectionistisch, logisch en praktisch. Dit sterrenbeeld heeft zijn of haar leven onder controle. Soms zijn het echte workaholics. Ze vinden het lastig om ‘nee’ te zeggen, maar staan toch sterk in hun schoenen. Daarnaast zijn ze betrouwbaar, zorgvuldig, lief en een goede vriend(in) of partner.

Het sterrenbeeld Schorpioen behoort tot het element water. Dit sterrenbeeld lijkt misschien rustig, maar slaat toe op de meest onverwachte tijden. De Schorpioen is doelgericht, vastbesloten, verleidelijk en mysterieus. Ook staat de Schorpioen bekent om zijn/haar loyaliteit en de behoeft naar controle.

Perfect koppel

Maar hoe kunnen deze tegenpolen dan zo goed bij elkaar passen? De Maagd ziet het als een uitdaging om de Schorpioen goed te leren kennen. Een Schorpioen zou ervoor kunnen zorgen dat de Maagd over gevoelens gaat praten.

Lees ook
Vreemdganger? Dan is september jouw maand: populairste maand voor vreemdgaan

Opletten

Toch zijn er paar dingen waar dit koppel goed op moet letten. Om een relatie tussen deze twee sterrenbeelden te laten slagen moet ze accepteren dat ze nou eenmaal verschillend zijn. Dit zorgt ervoor dat ze een goed relatie met elkaar kunnen gaan beginnen en opbouwen. Wanneer dit koppel ergens voor gaat, gaan ze er ook echt voor om het te laten slagen.

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Beautify | Beeld: Getty Images