Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze onverwachte dingen vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Deze onverwachte dingen vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Deze onverwachte dingen vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Wat vinden mannen nou écht aantrekkelijk bij een vrouw? Buiten een vrouwelijk uiterlijk, een mooie glimlach, een zorgzaam karakter en intelligentie, vinden mannen een aantal onverwachte dingen woest-aantrekkelijk. Benieuwd? Deze dingen vinden kerels onweerstaanbaar.

De kleur rood

Rood is de keur van de liefde. Maar wist je dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze kleur mannen aantrekt? Als je de kleur rood draagt zorg je ervoor dat je aantrekkelijk wordt in de ogen van mannen. De rode kleur wordt namelijk geassocieerd met seks en kan dus opwinding bij mannen veroorzaken.

Een midi-rok of jurk

Mannen houden ervan om wat huid te zien, maar zeker niet te veel. Een te kort jurkje of rokje vinden ze eerder ordinair dan aantrekkelijk. Mannen willen namelijk door hun fantasie geprikkeld worden en het gevoel krijgen dat ze nog iets kunnen ontdekken. Dus kies daarom voor kleding waarbij wel de huid te zien is, maar wat niet alles weggeeft zoals: een midi-rok of jurk.

Eten

Hoewel veel vrouwen een dieet volgen, vinden mannen dit helemaal niks. Ze willen niet dat je er ongezond uitziet, maar vinden het heerlijk om een vrouw te zien genieten van haar eten. Het geeft mannen het gevoel dat een vrouw zich op haar gemakt bij hem voelt op en dat ze zelfverzekerd is. Een vrouw die zich comfortabel bij hem voelt, streelt hun mannelijke ego.

Lees ook:
Officieel bewezen: het leven is duurder voor vrouwen dan voor mannen

Messy hair

Stijlen, krullen, opsteken, we staan soms uren voor de spiegel om onze coupe mooi in model te krijgen, maar dit is dus volkomen overbodig. Mannen vinden namelijk niks sexier dan een wilde, ongekamde bos haar. Dus ladies laat die tangen maar wat vaker liggen en ga met je wilde coupe de deur uit.

Tanlines

Probeer jij je tanlines tijdens de zomermaanden weg te scrubben of met zelfbruiner weg te werken? Stop it. Mannen vinden dit namelijk verrukkelijk. Ze vinden namelijk het idee dat alleen zij het verschil tussen de gebruinde huid kunnen zien erg spannend. Hierdoor hebben ze het gevoel dat ze speciaal zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FemFem | beeld: GettyImages