Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Deze dingen zoeken alle mannen in een vrouw

Deze dingen zoeken alle mannen in een vrouw

Deze dingen zoeken alle mannen in een vrouw

Er zijn borstenmannen en billenmannen, zoveel weten we nou langzamerhand wel. En dat hun hartje iets sneller gaat kloppen bij het zien van een kiekje van Doutzen Kroes, kunnen we ook nog wel begrijpen. Maar wat zijn nou de dingen die alle mannen écht zoeken in een vrouw?

Humor

Een ding is zeker; alle mannen kunnen een vrouw die wel van een lolletje houdt waarderen. En daarmee bedoelen ze niet dat je overal waar je komt de clown moet uithangen, maar lachen in een relatie vinden mannen belangrijk.

Working girl

Een beetje inpedendent woman zijn kan helemaal geen kwaad en hoeft niet gelijk intimiderend voor de man te zijn. Nee, dat jij gepassioneerd bent over je werk en zelfstandig bent kan hij juist waarderen en bewonderen!

Interesse

Stiekem vind hij het best wel fijn als je aan het eind van de dag uit jezelf vraagt hoe zijn spannende gesprek is gegaan, of hoe zijn eerste werkdag beviel. Laten merken dat je geïnteresseerd bent en betrokken bent, doet hem zeer goed.

Spannende momentjes

Denk nu niet gelijk aan jullie eigen versie van Fifty shades of grey, en ook niet aan handboeien of ander gevaarte. Een sensuele blik of een uitdagend berichtje doet al wonderen, en maakt hem nog meer gek op je dan hij al is.

Vrouwelijkheid

Korte rokjes en hoge hakken zijn echt niet het enige wat hij vrouwelijk vindt. Ook rode lippen, mooie lingerie, gelakte nagels of een top die nét een beetje schouder laat zien kan hij heel sexy vinden. Of de manier waarop jij je beweegt… Laten zien dat jij goed in je vel zit en trots op je vrouwelijkheid bent, vindt de man simpelweg prachtig.

Gezelligheid

Urenlang met elkaar kunnen kletsen, koffie drinken en moppen tappen zonder een moment verveeld te raken staat ook hoog op zijn lijstje. De man wil zich graag op zijn gemak voelen, en veel plezier maken samen. Klinkt niet verkeerd, toch?

Lees ook:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10