Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Designer Vagina

Designer Vagina

Designer Vagina? Nee, we hebben het niet over de nieuwste Louis Vuitton of Gucci. Een designer vagina is dè nieuwe trend op het gebied van plastische chirurgie. Afgelopen met die asymmetrische, willekeurig rondflubberende flapjes daar beneden!

Er was ooit een tijd dat je het gewoon moest doen met wat je had. Niemand die er al te raar van opkeek als je ‘daar beneden’ een flinke bos schaamhaar had. Het groeit daar nou eenmaal, so what? Als je het boeltje maar schoonhield zat het niemand in de weg.
Tot opeens alles kaal moest. Die gezellige, natuurlijke begroeiing kon ècht niet meer. Bah, vies, scheren daar! Met alle ongemakken van ingegroeide haartjes, ontstoken haarzakjes en infecties van dien. Maar alles beter dan zo’n bos haar, toch?

Maar door deze nieuwe kaalheid ligt alles opeens volop in het zicht. En wat blijkt? De vagina houdt zich niet aan de huidige normen van esthetische schoonheid. Nee, de vagina doet maar wat. Kleine schaamlippen, waarvan de één groter is dan de ander, en die met z’n tweeën tussen de grote schaamlippen uitpiepen. En dan hebben we het nog niet over alle rare kronkeltjes en onregelmatigheden erin. Aan de ene kant zit een raar flapje, dat er aan de andere kant niet zit. En waar hoort dat flubbertje bij? Dat is dus niet normaal, kijk maar in de nieuwste Playboy. De modellen daar hebben keurige vagina’s. Er piept niks uit, de lippen zitten keurig symmetrisch tegen elkaar aan en er groeit geen haartje op.

Nou weten we allemaal dat dát dus niet klopt. De vagina’s van de Playmates zijn niet echt. Die zijn óf gephotoshopt óf chirurgisch bijgewerkt en waarschijnlijk allebei. En toch willen heel veel vrouwen ook zo’n Designer Vagina. Waarom? Waarschijnlijk denken deze massa’s vrouwen dat zaken als zelfvertrouwen, schoonheid en seksueel genot samenhangen met een Designer Vagina.

Als je in Google ‘Designer Vagina’ intikt, verdringen de ‘Welness Klinieken’ elkaar voor jouw aandacht. Als je je vagina dus echt onder handen wilt laten nemen, kost het je geen enkele moeite om een welwillende chirurg daarvoor te vinden. En als je dan ook nog een spaarpotje met € 500 tot € 5000 tot je beschikking hebt, kun je volgende week al de trotse bezitster van een Designer Vagina zijn.

Laten we eerlijk zijn: Echt mooi is de vagina niet. Maar ze is wel zoals ze hoort te zijn. En kijk eens goed naar je oor, of je tenen of elk ander lichaamsdeel. De meeste zijn op zichzelf niet echt mooi, maar passen wel perfect bij elkaar en bij jou. Jouw vagina, met al haar plooitjes en vouwtjes is uniek. Geen ander mens kan daaraan tippen.

De meeste mannen zijn bijzonder trots op hun penis. Laten we hier ook eens eerlijk zijn: Echt mooi is hij ook niet! Maar daar trekt de gemiddelde man zich niks van aan. Het is zijn penis, hij doet wat hij moet doen en geen haar op z’n hoofd die er aan denkt om de boel daar eens chirurgisch glad te laten trekken. Misschien moeten wij vrouwen voor deze ene keer eens een voorbeeld aan het manvolk nemen en trots zijn op wat wij hebben. Gewoon, zoals het is.

En wat de seks betreft: Die wordt echt niet beter na een chirurgische ingreep. Ten eerste zit je seksuele genot vooral in je hoofd en niet tussen je benen, en ten tweede: In je schaamlippen zitten heel veel zenuwuiteinden, die verantwoordelijk zijn voor het fijne gevoel tijdens seks. Waarom zou je daar een stuk van laten afknippen? En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle risico’s die elke operatie met zich meebrengt, als ontstekingen, infecties, littekenvorming en het afsterven van weefsel, om er maar een paar te noemen.

Wat ons betreft: Geef je vagina eens een goede verwenbeurt en geniet van dit ultiem unieke lichaamsdeel!&