Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De top 10 van vrouwelijke fantasieën

De top 10 van vrouwelijke fantasieën

De top 10 van vrouwelijke fantasieën

Als je denkt dat alleen mannen veel aan sex denken, dan heb je het mis. Ook vrouwen kunnen er wat van. Net als dat mannen dromen van sex met een Playmate, zijn ook vrouwen niet vies van een fantasietje. Vrouwonline heeft de top 10!

1. Sex met een vrouw
De absolute nummer 1 is sex met een andere vrouw. Vooral orale sex is een stoute droom. En wie weet er beter wat je lekker vindt, dan iemand van hetzelfde geslacht?

Grappig feitje: de man mag dan alleen toekijken, anders spelen er zaken als jaloezie en een minderwaardigheidsgevoel mee.

2. Sex met twee mannen
Net als in een goede pornofilm, wil een vrouw zich wel eens dubbel laten verwennen.

3. Sex met een maagd
Een man ontmaagden en die dan helemaal naar jouw behoeftes “programmeren”; veel vrouwen dromen hiervan. Wij snappen de cougars ineens nóg beter.

Tip: Doe het rustig aan en overval de jongeman niet meteen met een dominante houding. De kans is dan namelijk groot dat hij te veel zenuwen krijgt… en dan werkt niet alles naar behoren.

4. De verkrachtingsfantasie
Eigenlijk is dit nog altijd een taboe, maar veel vrouwen fantaseren erover. Het gaat echter niet om sex tegen je zin in, maar om een dominante man die de leiding over je neemt en geen tegenspraak duldt. De naam is dus een tikkeltje misleidend.

5. Sex met een bekende man
Bekende mannen hebben een grote aantrekkingskracht. Denk maar eens aan George Clooney, Brad Pitt of David Beckham. Het idee is dat zo’n man eigenlijk iedereen kan krijgen, maar in je fantasie volledig voor jou gaat.

6. Romantische sex
Het is misschien wat braaf, maar veel vrouwen dromen van wat meer romantiek om de sex in te leiden. Sex op het strand bij zonsondergang, een diner voor twee met mooi kaarslicht of een overdadig versierde slaapkamer. Mannen, luister hiernaar en verwen je vrouw! Wij beloven dat het loont.

7. Ultieme orale sex
Gezocht: een man die precies weet wat hij doet. De sleutel tot dit succes? Praten en aangeven wat je lekker vindt! Ervaring doet wonderen, dus blijf vooral oefenen met je partner.

8. De rol van de man
Ook vrouwen willen wel eens de agressieve partij in de sekssessie zijn. Helaas zijn de partners niet altijd gewillig om mee te werken, maar veel vrouwen zouden het willen ervaren hoe het is om iemand te penetreren.

Tip: Probeer eens wat SM!

9. Een stripper of hoer spelen
Dat brave gedoe komt ons soms ook de keel uit en daarom willen sommige vrouwen weleens een stripper of prostituee zijn. Voel de macht die je hebt als je een man opgeilt en hij je niet mag aanraken. Neem de touwtjes in handen dames!

10. Sex met een vreemde
Soms kom je hem met uitgaan ineens tegen: die knappe, onbekende man met de ongelofelijke aantrekkingskracht. Neem hem mee naar een hotelkamer en laat hem alle hoeken van de kamer zien! Omdat je deze man niet kent, kun je je nog beter laten gaan.

Bron: plazilla.com