Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De tekenclub (18+!)

De tekenclub (18+!)

De tekenclub (18+!)

“Mark, ik ben Astrid en zou het leuk vinden als jij model voor mij en mijn vriendinnen wil staan.” Een maand of twee geleden kreeg ik dit telefoontje van Astrid. We spraken af voor een drietal uren op een dinsdagavond. Ik heb een exhibitionistische inslag, laat mij graag naakt tekenen en fotograferen. Vaak raak ik tijdens zo’n sessie opgewonden. Dus hoop ik maar dat ze erotische poses willen.

Astrid deed de deur open en nam mij mee naar een, tot atelier ingerichte, garage. Astrid, Bea en Constance bleken drie vrouwen van rond de vijftig te zijn. Vandaag wilden ze een naakte man tekenen.

In mijn begin pose lag ik op mijn buik met één been opgetrokken. Zo te liggen en bekeken te worden gaf mij al een halve erectie. Tussen het tekenen door dronken ze een wijntje. En ze werden steeds losser. Niet alleen in hun opmerkingen (de halve erectie was hun ook opgevallen), maar ook in hun handelen.

“Mark, we willen graag een erotische pose. Kan dat?” Na mijn “ja”, nam ik de pose aan door voor de bank te gaan knielen, met mijn rechterbeen op de bank. Hierdoor werden, tussen mijn benen, mijn ballen en pik goed zichtbaar. En die drukte ik tegen de bank aan.

“Mark, kan je hem stijf maken, dat tekent makkelijker.’, vroeg Bea giechelend. Heh heh eindelijk mag ik, dacht ik bij mijzelf. Ik speelde wat met mezelf en ik kreeg een volle erectie voor de langzamerhand ‘opgewonden’ vrouwen. Door een beetje tegen de bank te rijden, kon ik ‘m stijf houden.

Blijkbaar niet goed genoeg voor de vrouwen, want het duurde niet lang of ze kwamen één voor één mij ‘helpen’ om mijn pik stijf te houden. En het hielp! Sterker nog, ik vond het eigenlijk wel spannend en lekker. En dat ze rond de vijftig waren, realiseerde ik mij niet eens meer. Immers, ik zag ze niet, want ik lag met mijn kont naar ze toe, met mijn gezicht naar de rugleuning van de bank en deze pose moest ik vasthouden.

Deze pose en het stijf houden van mijn pik, had ik vorig jaar al een keer meegemaakt bij een man die mij wilde tekenen. Ook daar deed ik het eerst zelf. Maar op een gegeven moment kwam hij telkens en steeds vaker met zijn handen aan mijn pik. Dat gaf mij al een (heel) ongemakkelijk gevoel. Maar toen hij met zijn vingers aan mijn anus kwam, ben ik opgesprongen. “Oké, kappen nu, het is leuk geweest, maar hier moet ik niets van hebben”. Van de vrouwen vond ik het juist wel heel plezierig.

——————————————————————————————

Graag kom ik ook nog even terug op jullie vragen!

Testen
Minimaal twee keer per jaar laat ik mij bij de GGD testen op SOA/HIV. Uiteraard om er ‘zeker’ van te zijn dat ik niet ben besmet en dus ook niet anderen kan besmetten. Dat laatste is minstens zo belangrijk als het eerste. Want behalve lichamelijke problemen, is de kans groot dat ze ook relationele problemen krijgt, als ik haar zou besmetten. Immers, vroeger of later zal het toch aan haar partner moeten vertellen.

Gebruik van condooms
Bij de dates gebruik ik bij voorkeur een condoom. Echter, als ik als model voor een erotische film of fotoshoot word gevraagd, is dat niet gewenst. Maar omdat in die ‘omgeving’ iedereen regelmatig wordt getest, is de kans op besmetting klein. Soms, maar dat is zelden, vraagt mijn date ook om condoomloze seks. Als ze dit in de e-mailwisseling kenbaar maakt, vraag ik of ze de testresultaten kan laten zien als ik kom. Kan ze dat niet, dan geen seks zonder condoom. Kijk, ik geniet erg van het gigolo werk, maar ik hoef er niet ziek of zelfs dood aan te gaan!

Een erectie krijgen
Krijg ik altijd een erectie? Soms kost mij dat inderdaad moeite. Omdat ik gewoon moe ben, of omdat de ‘klik’ er niet is. Als het niet lukt, moet de trukendoos open. Bijna altijd lukt het als ik op dat moment mijn ogen sluit en aan Lola denk. Lukt dat niet, dan helpt (bij mij) het slaan van mijn pik tegen mijn been of buik. Als dat ook mislukt dan ga ik langer door met mijn vingers en tong in de hoop, dat er toch nog wat gebeurt.

Tja, als dat niet lukt, dan kan ik alleen maar sorry zeggen. Ik voel mij dan erg opgelaten. Bij een handvol dates werden de vrouwen echt boos (“waardeloze impotente gigolo, enz.”) Maar verder, bij zo’n vijftien andere ‘erectieloze’ dates, viel de reactie mee. Immers mijn date heeft dan al enkele orgasmen gehad, bij het gebruik van mijn tong, lippen en vingers. En hoeft niet persé nog mijn pik te voelen.

Ze vinden het eerder ‘lullig’ voor mij. En de meeste vrouwen die ik ken, krijgen hun orgasmen alléén, of in ieder geval makkelijker, door het gebruik van mijn vingers, lippen en tong, dan door het penetreren zelf. Dus misschien dat de reactie daarom mild is?

Ik zou jullie graag nog meer vertellen, maar dan wordt het wel veel scrollen ;) . Hopelijk heb ik zo een aantal vragen van jullie beantwoord. Meer vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Hier hoop ik in de volgende blogs antwoord op te kunnen geven.

CC foto: Monica Arellano-Ongpin