Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De reden waarom mooie meisjes vaak single zijn

De reden waarom mooie meisjes vaak single zijn

De reden waarom mooie meisjes vaak single zijn

Raar maar waar: mooie meisjes zijn vaak single. Dit gaat waarschijnlijk tegen je verwachtingen in, maar het blijkt toch echt een feit te zijn. Voor knappe meisjes is het niet per definitie gemakkelijker om de prins op het witte paard te ontmoeten. Aan aandacht en complimentjes ontbreekt het de dames niet, maar een mooie verschijning staat niet gelijk garant voor het vinden én houden van een leuke vriend. Maar waarom eigenlijk?

Iedereen gaat ervan uit dat ze al bezet zijn

Wanneer jongens een knap meisje zien, kijken ze haar natuurlijk na. Maar na de constatering dat het een mooi meisje is, volgt bij mannen al gauw de gedachte dat ze vast al een vriend heeft. Hierdoor zullen ze minder snel afstappen op een bloedmooie dame.

Ook mooie meisjes zijn onzeker

Mooi zijn is geen garantie voor een flinke dosis zelfvertrouwen. Natuurlijk vindt ieder meisjes een complimentje ontvangen leuk, maar iedere dag nagefloten worden gaat op den ook duur vervelen. Juist de nadruk op de schoonheid van een meisje, kan op de lange termijn zorgen voor ongemakkelijke gevoelens! Want zeg nou zelf; als iedereen het continu over je uiterlijk heeft, kun je haast niet anders doen dan ontzettend bewust worden van hoe je eruitziet. En dan geef je dus ook sneller aandacht aan de delen van je lichaam waar je minder blij mee bent – hoe mooi iedereen je ook vindt.

Een knap uiterlijk is intimiderend

Je denkt al snel dat mooie meisjes heel kieskeurig zijn als het op daten aankomt, want zij hebben immers aanbidders in overvloed. Daardoor kan de drempel net iets hoger zijn voor een man om op een knappe dame af te stappen. Want waarom zou dat mooie meisje überhaupt met hem willen daten, als ze daarnaast nog een waslijst aan andere opties heeft? Mooie meisjes krijgen daardoor vaak alleen aandacht van mannen die net iets té zeker in hun schoenen staan, en dat is vaak echt geen wedding material.

Daten is en blijft een lastige kwestie, maar een ding is zeker; een knap koppie is geen vrijbrief voor een vaste en goede relatie! All the single ladies, all the single ladies…