Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De meest verleidelijke parfums

De meest verleidelijke parfums

Niet alleen werd dit één van de beroemdste uitspraken ter wereld, het zorgde er ook voor dat het parfum enorm geliefd werd. Onder mannen én vrouwen…

Chanel NO.5
Chanel NO 5. schijnt een echt wondermiddeltje te zijn in de zoektocht naar jouw droomman. Vrouwen die zich regelmatig ondersprenkelen in dit geurtje hebben namelijk meer kans om een man aan de haak te slaan. Mannen vinden deze parfum erg verleidelijk blijkt uit een Britse rondvraag onder 3000 dames. Maar liefst 1 op de 10 vrouwen zegt zelfs haar droomman te hebben ontmoet terwijl zij het iconische geurtje droeg. Be Delicious van DKNY is een goede tweede, op de voet gevolgd door Ghost.

Parfumkeuze
Ruim de helft van de vrouwen zegt het belangrijk te vinden één vast parfum te hebben die kenmerkend is voor wie ze zijn. 82% van de vrouwen draagt dan ook een geurtje tijdens een date. Één op de vijf vrouwen heeft zelfs een speciaal parfum voor avonden waarop ze wil “scoren”.

Blijkbaar werken die speciale geurtjes prima, want een gemiddelde vrouw zegt dat ze zes dates te danken heeft aan haar parfum.

Foutje
Ongeveer 85% procent van de ondervraagden is wel eens door een man gecomplimenteerd met haar parfumkeuze en trok zelfs de aandacht van een toevallige passant. Toch blijkt maar weer eens dat over smaken niet valt te twisten. Ruim 1 op de 10 vrouwen heeft wel eens te horen gekregen dat haar parfum vreselijk ruikt.

Top-20 meest verleidelijke parfums:
1. Chanel No 5 by Chanel
2. Be Delicious by DKNY
3. Ghost by Ghost
4. Eternity for Women by Calvin Klein
5. Hugo Woman by Hugo
6. Classique by Jean Paul Gaultier
7. Cool Water Women by Davidoff
8. Angel by Thierry Mugler
9. Anais Anais by Cacharel
10. Obsession by Calvin Klein
11. Touch of Pink by Lacoste
12. DKNY Delicious Night
13. Miss Dior Cherie by Christian Dior
14. 212 Sexy for Women by Carolina Herrera
15. Diamonds by Emporio Armani
16. Cerutti by 1881
17. Classic She by Emporio Armani
18. Daisy by Marc Jacobs
19. Pure Poison for Women by Christian Dior
20. Prada by Prada

(Bron: nu.nl)