Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De kleinste én leukste plekken voor seks

De kleinste én leukste plekken voor seks

De kleinste én leukste plekken voor seks

Comfortabel, dat wel, maar wordt het na een tijd niet ongelooflijk saai om altijd seks te hebben in je bed? Onder het motto ‘verandering van spijs doet eten’ (en ook: ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’), verklappen wij je de allerleukste kleine plekjes voor een vrijpartij.

1. Een tent
Met het festivalseizoen voor de deur is dit het uitgelezen moment voor een wilde vrijpartij in een ieniemini tentje. Ach, wie zegt dat je stilletjes moet zijn op zo’n gigacamping? 😉

2. De douche
Niet meteen de comfortabelste plek, de douche, maar wél een must om eens te proberen. Klein, stomend en nat. Let wel op voor uitschuivers, je wil niet in het ziekenhuis belanden, toch?

3. Een limousine
Niet meteen de kleinste ruimte, dat geven we grof toe, maar zou het niet fantastisch zijn om jullie over the top luxueuze dag/avondje uit af te ronden in stijl? Comfortabele banken, een eigen chauffeur én champagne: glamoureuzer kan seks bijna niet worden. Tip: laat het zonnedak open.

4. Een jacuzzi
Weinig kans dat de jacuzzi-sessie met je partner níet eindigt in een potje seks, lijkt ons. Met bijna (of helemaal) niets aan, hete temperaturen en een ontspannen sfeertje is het bubbelbad wellicht een van de meest uitgelezen plekjes voor wat passionele momenten.

5. De achterbank van je auto
Als er één scène is uit de film Titanic die je vast en zeker moet proberen, dan is het wel de seksscène in de auto van Jack en Rose. Houd je van wat spanning? Parkeer je auto dan op een plek waar je betrapt kan worden.

6. Vliegtuig
Oersaai, zo’n vlucht van zeven uur. Geen betere manier dus om de saaiheid te doorbreken en met je lover tot The Mile High Club toe te treden.

Lees ook

Beeld: Corbis