Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De kleinste én leukste plekken om seks te hebben

De kleinste én leukste plekken om seks te hebben

De kleinste én leukste plekken om seks te hebben

Tuurlijk, je bed is lekker zacht en gemakkelijk en je ligt er waarschijnlijk toch al in. Maar onder het motto ‘verandering van spijs doet eten’ (en ook: ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’), verklappen wij je de allerleukste kleine plekjes voor een stomende vrijpartij. 

1. Een tent

De festivals komen er weer aan! En daarmee ook de kans op een wilde vrijpartij in een tentje. En ach, op die grote camping is stil zijn niet zo belangrijk toch?

2. De douche

Klein, stomend en nat. Need we say more?  In de theorie is seks in de douche vaak beter dan in de praktijk, maar het wel een plek die je ten minste één keer geprobeerd moet hebben. Wel oppassen dat jullie niet uitglijden.

3. Een limousine

Ok, een limo is misschien niet per sé heel klein. Maar zou het niet heel leuk zijn om jullie over the top luxueuze date uit af te sluiten in stijl (lees: heet/stomend)? Comfy zetels, een eigen chauffeur én champagne: glamoureuzer kan seks bijna niet worden. Tip: laat het zonnedak open.

4. De jacuzzi

Weinig of geen kleren, een glas champagne en een knappe vent. Dat kan toch bijna niet anders dan eindigen in seks? De jacuzzi mag dus zeker niet ontbreken op je seksbucketlist.

5. Op de achterbank van je auto

Als er één scène is uit de film Titanic die je zéker moet nadoen, dan is het wel de seksscène in de auto van Jack en Rose. Hou je van wat spanning? Parkeer je auto dan op een plek waar je betrapt kan worden.

6. Vliegtuig

Een lange vlucht en ben je het zitten beu? Dan is dit jullie kans om je aan te sluiten bij de Mile high club.

Bron: Flair.be
Tekst: Lies Van Kelst

Lees ook:

Dit zijn de 4 beste standjes voor een vluggertje

Zo verbeter je je seksleven zonder hem te beledigen

20 signalen dat jullie BFF´s zijn