Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De ideale penis

De ideale penis

De ideale penis

Mannen vinden hem al gauw te klein, maar in Viva kun je deze week lezen dat te groot ook zeker niet zijn vruchten afwerpt. Niet alleen omdat veel vrouwen ervan schrikken, maar ook omdat ie vaak in de weg zit bij de man… Veel broeken kan hij niet dragen en veel houdingen kan hij niet aannemen.  Sja, daar word je als man natuurlijk ook niet blij van.

Genoeg mogelijkheden
Vaak wordt gezegd dat de penismaat er niet toe doet. Toch wordt de seks wel moeilijker wanneer de man een extreem kleine penis heeft. Dat wil niet zeggen dat hij hier volop mee geconfronteerd moet worden natuurlijk. Er zijn genoeg mogelijkheden om ‘erotisch-plezier’ te hebben, óók wanneer de man een extreem kleine penis heeft.

Penis-prioriteiten
De gemiddelde stijve penis is 12,9 tot 13,5 centimeter. Ja mannen, tijd om opgelucht adem te halen. Het is normaal! En natuurlijk zijn ze er groter en kleiner, maar goed, daarvoor is het ook een gemiddelde.

Sommige vrouwen stellen prioriteiten aan de penis. Zo zou hij ongeveer 16 centimeter moeten zijn en absoluut niet dun. Wat dan als je de ideale man ontmoet en hij blijkt een penis van zeven centimeter te hebben? Is het dan over en uit?

Een ideaal penisbeeld
Veel vrouwen (en mannen) hebben waarschijnlijk geen prioriteiten maar wel een ideaal beeld in hun hoofd van de penis. Zo zou ik een penis met dikke bossen haar nooit als ideale penis zien, maar zijn er genoeg vrouwen die dat juist weer wel aantrekkelijk vinden. Hetzelfde geldt vast ook voor de maat en andere aspecten als zichtbare of onzichtbare aderen, knik of kaasrecht,  besneden of onbesneden, met piercing of zonder piercing, noem het maar op..

Wat is jouw ideale penis?