Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > De beste sexplekken op kantoor

De beste sexplekken op kantoor

De beste sexplekken op kantoor

In een ondeugende bui? Nodig jouw lover dan eens uit voor een vrijpartij op je werkplek.

Tekst LotteLust.nl | Beeld iStock

‘Creatief met kantoorsex’ is geen skill waar je baas je opslag voor zou geven. Dus het is wel oppassen geblazen. Spannend als het is, betrapt worden door een collega – of nog erger: je baas – is een no go. LotteLust zet de 5 beste spots op een rijtje waar je naar lieve lust kunt sexen op kantoor.

De berging

Ook wel bekend als ‘de bezemkast’. Deze ruimte is perfect omdat de kans om gepakt te worden klein is, maar nog wel spannend genoeg om je van top tot teen kriebels te geven. Er zal niet zo snel iemand in de berging komen, dus een quickie is niet nodig. Neem het ervan! Al moet je natuurlijk ook weer niet verdacht lang wegblijven van je werkplek…

De toiletten

Niet de meest romantische plek, maar met al die spanning maakt dat geen bal uit. Lekker fout, sexen op het toilet. Alsof je weer een puber bent. Bovendien is het een van de weinige plekken waar geen camera’s hangen. Wil je wat meer ruimte en niet gestoord worden? Zoek dan het minst gebruikte invalidetoilet op.

Trappenhuis

In grote kantoren is er geen ziel te bekennen in het trappenhuis en er is genoeg ruimte om verschillende sexmoves uit te proberen. Gillend klaarkomen is alleen geen goed idee, want het kan nogal galmen in zo’n hoge, lege hal…

Jouw kantoor

Heb je een eigen werkkamer? Bof jij even! Laat je collega’s subtiel weten dat je een belangrijk telefoongesprek hebt, zodat jij in alle lust, eh… rust je ding kan doen. Vriend naar binnen smokkelen, luxaflex dicht, deurtje op slot. Smijt voor een dramatisch effect je documenten van je bureau en sex erop los!

Lees ook:

Zo word je niet betrapt tijdens office sex