Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De 5 soorten beha’s waar jij niet zonder kan

De 5 soorten beha’s waar jij niet zonder kan

De 5 soorten beha’s waar jij niet zonder kan

BH wassen

 

Het voorjaar van 2016 is het voorjaar van het ondergoed: lingerie als kleding, beha’s als tops en zelfs het niet dragen van een beha wordt geopperd als voorjaarstrend – dare to bare, anyone? Wil of kan jij simpelweg niet behaloos door het leven? Dan zijn hier de 5 soorten waar je niet zonder kan.

1. De nude beha

Ja inderdaad, de vleeskleurige beha staat op één. Geen zorgen, je hoeft heus niet elke dag die saaie oma-beha aan, maar er zijn nu eenmaal dagen dat je wil dat je beha volledig onzichtbaar is. Zelfs onder je witte t-shirt of je dunne zomerjurkje. Op deze dagen is de huidkleurige beha je beste vriend.

2. De strapless beha

Dit voorjaar en deze zomer worden we doodgegooid met off-shoulder tops – blote schouders zijn het nieuwe rugdecolleté. Natuurlijk wil jij, trendy hipster, mee met deze trend die toevallig ook nog uitstekend samen gaat met de ‘dare to bare’-trend. Toch, sommige onderen ons zijn nu eenmaal ruimhartig bedeeld door moeder natuur en redden het niet met twee stukjes tietentape om de boel op z’n plaats te houden. Anderen zijn misschien gewoon wat verlegen. Hoe het ook zij, de strapless beha biedt uitkomst. Zo kan je toch flaneren met je blote schouders, terwijl de boel netjes op zijn plaats blijft.

3. De sexy beha

Niet voor hem (of voor haar, natuurlijk) – okee, misschien een beetje- , maar voor jou. Doe eens op een doordeweekse dinsdag je meest sexy beha’tje aan. En, doe eens gek, met bijpassend ondergoed. Je zal zien dat je de hele dag aantrekkelijker, sexy én zelfverzekerd voelt. I’m sexy and I know it!

4. De sportbeha

Elke vrouw met flinke borsten die wel eens zonder beha een trap op heeft gerend, weet dat een goede beha bij het actief bewegen onmisbaar is. Maar een goedzittende sportbeha is voor iedereen belangrijk – we moeten namelijk allemaal aan onze ligamenten van Cooper denken. I’m sorry, what now? De ligamenten van Cooper zijn een structuur van bindweefsel die zorgen voor pronte borsten. Tijdens het sporten kunnen de ligamenten -als ze niet goed ondersteund zijn- uitrekken of zelfs beschadigen. Voorkom dus hangborsten door tijdens het sporten altijd een goede sportbeha te dragen.

5. De bralette

Een bralette is een beha zonder beugel en/of zonder voorgevormde cups. Het is dus niet een beha die je draagt voor de steun, maar eerder voor het comfort. Bovendien kunnen kanten of doorschijnende bralettes behoorlijk sexy zijn onder je pyjama – of gewoon zonder pyjama.

Nog meer beha tips & trics:

 

Bron: Grazia UK