Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > ‘Dankzij de ‘love eye trick’ valt iedereen als een blok voor je’

‘Dankzij de ‘love eye trick’ valt iedereen als een blok voor je’

‘Dankzij de ‘love eye trick’ valt iedereen als een blok voor je’

Je bent al maanden ongegeneerd aan het flirten met een knapperd in de sportschool, maar verder dan een smoothie drinken na de work-out is het nooit gekomen. Als je die flirt naar een hoger level wil tillen, is de love eye trick het proberen waard. 

Love eye trick

Als het goed is, zorgt de love eye trick ervoor dat je crush recht in z’n hart wordt geraakt door Cupido en zo als een blok voor je valt. Klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar om dat te ontdekken zit er dus maar één ding op: uitproberen.

Luttele seconden

Bij de truc is het zaak dat je eerst naar het linkeroog van je crush kijkt, dan je blik verlaagt naar de kin/lippen en tot slot naar het rechteroog kijkt. Let op: dit is een kwestie van luttele seconden. Ga dus niet staren, want dan zou je love interest het idee kunnen krijgen dat je je niet helemaal lekker voelt.

@sophieroselloydHehe♬ original sound – 😎

 

Niet in een groep

Ook belangrijk: doe de truc alleen als je één op één in gesprek met elkaar bent. Als je met een groep bent, is de aandacht verdeeld over meerdere personen en bereik je met deze vorm van oogcontact niet het gewenste effect. Nog een tip: voer het uit terwijl de ander aan het woord is. Zo behoud je oogcontact en raak je zelf ook niet afgeleid.

Niet met vreemden

Volgens Sophie Rose Lloyd, het TikTok-genie achter de truc, werkt het alleen als je het doet met iemand die je al kent. Het heeft dus geen zin om je op een willekeurige vreemde te storten. Oogcontact is een van de beste manieren om te flirten en te polsen hoe de ander in de wedstrijd zit. Hoe groter iemands pupil, des te groter die zich aangetrokken tot je voelt. Als je blik verleggen van iemands naar linkeroog naar kin naar rechteroog, kun je dus altijd nog ouderwets oogcontact proberen om een date te regelen.

@sophieroselloydHope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips💓♬ Emotional (Instrumental) – BLVKSHP

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure wow | Beeld: Getty