Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > CUTE: geen bloemen op dit huwelijksfeest, wel… puppy’s

CUTE: geen bloemen op dit huwelijksfeest, wel… puppy’s

CUTE: geen bloemen op dit huwelijksfeest, wel… puppy’s

Wij houden van huwelijksfoto’s én van puppy’s, dus deze combinatie van beide… tja, daar worden wij helemaal week van. Zelfs de meest koele kikker kan niet anders dan smelten bij het zien van deze überschattige beelden. 

Toen Matt Crain en Sarah Mallouk Crain uit het Amerikaanse Pennsylvania hun gastenlijst opstelden, besloten ze niet alleen hun vrienden en familie uit te nodigen maar ook enkele puppy’s.

1707186

Yep, dat lees je goed. Het koppel ruilde de klassieke boeketten in voor een set energieke, jonge hondjes en zoals je hier kan zien, is het resultaat té schattig.

1707190

Bruid Sarah is een grote dierenliefhebber en zit in de raad van bestuur van dierenasiel Pitties Love Peace. Om haar huwelijksfeest compleet te maken, haalde ze zes puppy’s voor een dagje uit de kennels en dat vonden zowel de gasten als de hondjes zelf duidelijk héél leuk.

1707192

‘Ik hoop dat ik met deze foto’s kan tonen dat puppy’s uit een asiel net zo lief kunnen zijn als honden die je koopt in een dierenwinkel,’ vertelde Sarah aan Buzzfeed News. ‘Het zou echt veel voor me betekenen als ik hierdoor mensen kan overtuigen om een hondje te adopteren uit een asiel, in plaats van er eentje te kopen.’ Wij zijn alvast verkocht!

1707194

Bekijk de volledige shoot op de website van fotograaf Caroline Logan.

Lees ook:

Copyright: Laura Vansweevelt