Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Cowgirl: 7 tips om het standje onder de knie te krijgen

Cowgirl: 7 tips om het standje onder de knie te krijgen

Cowgirl: 7 tips om het standje onder de knie te krijgen

Het is het favoriete standje van de man: de cowgirl, waarbij de vrouw bovenop zit. Helaas wagen veel vrouwen zich er niet aan. Ze voelen zich bijvoorbeeld te onzeker over hun lichaam, zijn te lui om het werk te doen of weten niet welke bewegingen ze moeten maken.

Maak je geen zorgen als je je hierin herkent, je bent op het juiste adres. Deze tips gaan je helpen om het standje om de knie te krijgen. Voor je het weet, wil je niks anders meer!

1. Begin langzaam

Het is misschien verleidelijk om meteen snel van start te gaan, maar daardoor raak je snel uitgeput. Begin in een langzaam tempo. Ga recht op zijn penis zitten en maak cirkelvormige bewegingen met je heupen. Hierna kun je rustig het tempo opvoeren.

2. Varieer in bewegingen

Als je tijdens de sex niet zo vaak bovenop zit, weet je nog niet wat lekker voelt. Probeer gewoon een aantal bewegingen en posities een paar minuten uit: niet te snel afwisselen, dat vindt hij wellicht niet lekker. Je kunt bijvoorbeeld je heupen naar voren en naar achter wiegen of je voeten naast zijn heupen neerzetten en jouw heupen op en neer bewegen zodat jij de diepte kan bepalen. Het vergt wat oefening, maar wees niet bang om uit te proberen.

3. Strelen

Weet je niet wat je met je handen moet doen? Je hebt twee opties (tweede optie bij tip 4.) Streel hem over zijn hele torso wanneer je bovenop zit, wees niet bang om hem een beetje pijn te doen.

4. Speel met je borsten

Je hebt je handen helemaal vrij en hij kan niet makkelijk bij je borsten komen in deze positie, dus speel zelf met je boezem. Lekker voor jou en het geeft je partner een geweldig uitzicht!

5. Speel met je haar

Niets maakt hem meer opgewonden dan te zien dat jij geniet van de vrijpartij. Als je aanraking van je borsten niet fijn vindt, kun je ook met je haar spelen. Schud af en toe je haren wild of wikkel een lok om je vingers en lach verleidelijk naar hem.

6. Leun achterover

Mannen zijn erg visueel ingesteld, daarom vinden ze dit standje zo geweldig. Geef hem een prikkelend uitzicht door achterover te leunen terwijl je je bekken naar voren en achter blijft bewegen.

7. Geef hem de controle

In deze positie ben je helemaal in control, maar je kan hem beetje betrekken. Ook handig als je een beetje moe of lui bent: laat hem het tempo en de diepte bepalen door je aan je heupen om en neer te bewegen.

 

Lees ook:

Lessen tussen de lakens: Wanna play?

Lessen tussen de lakens: Hit the spot

Bron: iDiva