Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Onderzocht: van warme chocolademelk krijg je blijkbaar zin in seks

Onderzocht: van warme chocolademelk krijg je blijkbaar zin in seks

Onderzocht: van warme chocolademelk krijg je blijkbaar zin in seks

De temperaturen zijn helaas weer gaan dalen en dus grijpen wij automatisch weer naar een kopje warme chocolademelk. Gewoon om onszelf warm te houden of als pure ontspanning, maar chocolademelk zou blijkbaar nog een ander verrassend effect hebben. Je krijgt er namelijk zin in seks van.

Chocolademelk een libido-booster? We hadden het zelf niet kunnen verzinnen, maar de Amerikaanse Amanda Chantal Bacon dus wel. Amanda heeft een eigen welness boutique in Los Angeles en schreef zonet haar eerste kookboek, genaamd The Moon Juice Cookbook. Hierin helpt ze mensen al kokend op weg naar een gezonder leven én dus ook een beter seksleven. Haar tip? Hot Sex Milk!

Voorspel

Hot Sex Milk is een melk op basis van pompoenpitten die wordt gemengd met maca-poeder, cacaopoeder, ho shou wu (populaire Chinese kruiden), kokosolie, Schisandra bessen en stuifmeel. “De warme vloeistof stuurt de kracht naar de juiste plaatsen en ondersteunt je primaire levenskracht”, schrijft Amanda in haar kookboek. “Het is een eetbare aanvulling op je seksuele en creatieve voorspel.”

Lees ook:
Oe la la: Déze 14 soorten seks hebben we allemaal wel eens

Zo zouden pompoenpitten rijk zijn aan zink, wat de prostaat zal ondersteunen, en zijn beide poeders natuurlijke libido-boosters. Ook de bessen en de chinese kruiden zouden ervoor zorgen dat je langer zin zou hebben in seks.

Haal die kopjes chocolademelk dus maar boven!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages