Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Caravansex

Caravansex

Caravansex

Vrienden van me gaan vier weken lang kamperen met een caravan. Ik kan me voorstellen dat je binnen die periode lekker los komt van je werk, maar ik ben bang dat je los komt van veel andere zaken, waarvan één van de voornaamste sex is. Want sex in een caravan, dat lijkt alleen te werken voor een select gezelschap van mensen die dat doen voor hun professie langs ‘s lands snelwegen op slecht verlichte parkeerplaatsen.

Isolerend matglas
Sexen in een caravan is onbegonnen werk. Allereerst omdat je er zelden alleen ligt. De meeste vakantiegangers die hun caravan op een camping neerzetten maken deel uit van een gezin met jonge kinderen. En niet iedereen heeft een dure sleurhut waar een schuifscherm in zit van isolerend matglas dat het slaapvertrek van de kinderen scheidt van dat van de ouders. En kinderen slapen weliswaar erg vast na een dag ravotten in de zandbak, maar soms snurken ze: niet het ideale geluid wanneer je wil gaan sexen. En je moet er niet aan denken dat er eentje wakker wordt terwijl je bezig bent. ‘Papa, wat doe jij nou met mama?’

Sexgeluiden
Voor iedereen die niet geluidloos sekst is zo’n caravan echt een dooddoener voor het sexleven. Je kunt wel proberen om het geluid te dempen door een kussen op het hoofd te duwen van degene die zijn hoogtepuntje beleeft, maar dat doet toch afbreuk aan het genot. Maak je wel geluid dan kan een heel veld ervan meegenieten. Wanneer je de volgende ochtend aan het ontbijt zit op het grasveldje voor de voortent en je ziet het slapeloze, ongewassen gezicht van de buurman die zelf niet mag seksen omdat zijn vrouw de camping niet wil wakker houden, terwijl hij zelf wordt wakker gehouden door de buren, dan zit dat niet lekker.

Dansende gordijnen
En caravansex is niet comfortabel. Je hebt weinig beweegruimte en steekt al snel een voet in een elektrische radiator of een arm tegen het rolgordijn dat dan met een zwiep omhoog gaat. Het ligt ook niet lekker op een ondergrond dat uit de kussens van de zithoek bestaat. Je knie zakt weg tussen de kussens in. Er steekt een knoop in je onderrug. En alles rondom je maakt lawaai, want gedreven door je passie breng je de gehele caravan in beweging. Het bestek rammelt in de kastjes. De plastic bordjes schuiven en de gordijnen dansen.

Waterpas
Je moet niet willen dat er mensen nog wakker zijn wanneer je losgaat, want die zien heus wel beweging in jouw caravan. En de caravan zit vast aan de voortent, dus dat zeil begint te fladderen en die palen gaan zwiepen. Mocht je zo iemand zijn die de scheerlijnen versiert met vlaggetjes dan seinen die het veld in wat er in jouw caravan aan de hand is. En wanneer je eenmaal beweging hebt gebracht in de constructie duwen de poten zich verder de modder in. Tijdens de wisseldag ben je anderhalf uur bezig geweest met het waterpas krijgen van de caravan, maar het hele ding staat na de daad uit het lood. Dat is het lot van de campingsekser, die mag na het krikken meteen nog eens gaan krikken.