Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Campingsex

Campingsex

Campingsex

De buren op ons vakantieadres hadden dus een dijk van een huwelijkscrisis. Dat was wel duidelijk. De relatie van het zeer jonge, gelukkige koppeltje wat zich op dezelfde camping van goede vriend Remco bevond, bleek nog zeer passievol, zo vertelde hij me vorige week. Ze lieten zich namelijk op seksueel gebied niet onbetuigd. De buurman gaf de buurvrouw er flink van langs en de dame in kwestie genoot met luidruchtige, volle teugen – ondanks de geluiddoorlatende tentwanden. Erotische geluiden drongen tot ver op de camping door.

Remco, inmiddels volledig in de stemming in de naastgelegen tent, werd licht onrustig en gaf zijn vriendin Suus de ‘If you can’t beat them, join them’ look. Suus gaf hem de middelvinger.

Er zat voor Remco niets anders op dan gelaten het spektakel aan te horen. De buurman naderde zijn hoogtepunt waarop zijn partner de onvergetelijke woorden ‘Ejaculeer hier maar’ uitsprak.

Na Remco’s verhaal echoden die drie woorden nog urenlang in mijn hoofd. Sterker nog, deze uitspraak heeft me de afgelopen week behoorlijk bezig gehouden. Ten eerste vraag ik me nog steeds af wáár haar partner in godsnaam, ehm, geejaculeerd heeft. Toegegeven, een perverse gedachte. Maar daarnaast heb ik me geprobeerd voor te stellen hoe ik tijdens een verhitte vrijpartij op deze woorden zou reageren? Ik kan me niet voorstellen dat ik na een dergelijke zakelijke mededeling überhaupt nog tot een hoogtepunt in staat zou zijn.

Gadverdamme, wat een verschrikkelijk taalgebruik hanteert de jeugd van tegenwoordig!