Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Relatie & Seks > Met deze dingen moet je absoluut rekening houden als je buitenseks gaat hebben

Met deze dingen moet je absoluut rekening houden als je buitenseks gaat hebben

Met deze dingen moet je absoluut rekening houden als je buitenseks gaat hebben

Bij veel mensen staat seks in de open lucht nog wel op de bucketlist. Het is spannend en opwindend en kan voor een hele geile vibe zorgen. Maar toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je buitenseks wil hebben. En wij leggen het je uit!

Goede locatie

Als je zover bent om de vrijpartijen naar de frisse buitenlucht te verplaatsen, is het belangrijk dat je de juiste locatie kiest. En buitenshuis is er heel veel keuze. Spontane seks is natuurlijk altijd leuk. Maar je kunt er ook een spannende date van maken. Zo kun je het goed met je partner plannen en naar het moment toe leven. Ga bijvoorbeeld eens met je partner een stukje rijden, op zoek naar goede locaties. Een belangrijke tip: zorg voor een wat beschutte plek, maar zorg ook dat het een beetje comfortabel is 😉

Juiste tijd

Ook is het belangrijk dat je een goed tijdstip uitkiest voor jullie spannende avontuurtje. Dus niet om 14 uur ’s middags in een kinderspeeltuintje. Denk bijvoorbeeld meer aan zonsondergang, of gewoon lekker ’s nachts. Dan heb je minder kans om betrapt te worden. Alhoewel dat de seks natuurlijk wel veel spannender maakt.

Doe voorzichtig

Als jullie eenmaal de perfecte locatie hebben gevonden en het juiste tijdstip hebben gepland, kan jullie spannende date beginnen. Weet wel dat buitenseks misschien heel leuk klinkt, maar het zeker minder comfortabel en ook niet zo schoon is als seks in het bed. Je wilt namelijk absoluut geen zand of modder in je vagina. Dus neem vooral een kleedje mee en misschien zelfs wel vochtige doekjes.

Betrapt!

Het meest spannende aan buitenseks is natuurlijk dat je betrapt kunt worden. Het maakt de sfeer tijdens jullie date wel extra spannend, maar tegelijkertijd is het ook absoluut niet iets wat je wil! Daarom is het verstandig om van te voren even goed te checken, dan hoef je tijdens de seks niet telkens om je heen te kijken. Doe daarom ook gemakkelijke kleding aan, dan kun je dat snel weer aantrekken als je iets hoort of ziet.

Lees ook
Gas op die lolly: dit zijn de 10 gouden tips voor geweldige seks in de auto

Illegaal

Eigenlijk is seks in het openbaar en op plekken waar mensen onder de zestien kunnen komen verboden. Het is dus zeker weten geen slecht idee om een plan B achter de hand te hebben. Wordt je wel gepakt? Dan mag je maar hopen op een rechter met een goed humeur, die betaalt namelijk wat voor straf jullie zullen krijgen voor deze spannende date. Dit kan oplopen tot een celstraf van drie maanden, of een boete van €4050 euro. Dus pas goed op!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LotteLust | Beeld: GettyImages